Symbian topluluğu ve sistem hakkında düşüncelerim (Güncellenecek)

Pathway to Glory çok iyi idi hocam. Bende bir ara ikincisine başlıyım.
Mesaj birleştirildi:

Valla hocam bu sene mezarından kaltı desem yalan olmaz galiba. Ashen'i de S60v3'e taşıdılar.
Belli bir kesim dışında kimsenin ilgisini çekecek bir şey yok ortada. 20 senelik n gage oyunlarını s60v3 e tasisalar ne olur tasimasalar ne olur. Bugün n gage i kaç kişi hatirliyor ya da kaç kişi biliyor? Evet ben 6630 da call of duty tomb raider cmr 2005 gibi oyunları oynadım hepsi güzeldi ama hep diyorum moral bozmak için değil herşey zamanında güzeldi.

Tepkiler: Notxr

PALA.

Üye
Valla hocam bu sene mezarından kaltı desem yalan olmaz galiba. Ashen'i de S60v3'e taşıdılar.
Benim c6 halen dirilemedi, tamiri zor ram arızası var, tamir edilse de WhatsApp olmayınca tat vermiyor. Symbiandan geriye ne kaldı ki bize
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

SymPsion

Üye
    Konu Sahibi
Benim c6 halen dirilemedi, tamiri zor ram arızası var, tamir edilse de WhatsApp olmayınca tat vermiyor. Symbiandan geriye ne kaldı ki bize
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gerçek cihaz apayrı hocam doğru. Valla ben hem 603 hemde türlü türlü Emülatörlerle idare ediyorum. Hoşuma gidiyor kullanması
Mesaj birleştirildi:

Herkesin ilgisini çekmesine gerek yok hocam. Artık telegram da büyük bir Symbian grubu var. Baya hareketli ve sandığınızdan çok fazla meraklısı var n-gage'in. Ayrıca hocam biraz konu dışı ama bu aralar özellikle gençlerde baya görmeye başladım, insanlar da göz ardı edilmeyecek bir retro tutkusu var. Tüm bu ilgi hareket birazda bundandır.

Olabilir benim için o defter kapandı. Hepinize iyi günler.