0sıfırcı
Kapalı Hesap
Yandex ai onu da yazmıştı ama güvenemedim paylaşmadım. vay be doğruymuşEn uzun desteğini S40 cihazlara vermişti. 2018'in sonuna kadar https://www.maxicep.com/forum/konu/s40-whatsapp-kullanim-suresi-uzatildi-resimli.987305/
Kendisi hala aktif hocam. Bu insanlar tam zamanlı Symbian üzerine çalışmıyor ayrıca 20'li yaşlarda kendisi. O yüzden bir süre duraklaması normal. Yineden bende şuan derin ayrıntısını bilmiyorum. Ki tek kendisi de ilgilenmiyordu GT3 ile. S60v3 portu ile uğraşan arkadaş şuan yoğunluğunu Whisk3D (Blender tarzı retro 3D programı) ve Half-Life'a odaklandı. Aslında HL1 oturdu gibi. Oynayanlar var klavye bağlayıp :-)GTA 3 ü port eden arkadas 6 aydır ortalıkta yok. Ne oldu Symbian projesi. Teliften ve korkudan dava edilmekten kaçındığı için öyle yarım kaldı. Ben en başta da dedim PC oyunlarına kafa yoracağına hazır mobile cikan ilk sürüm var Android versiyonu. onu yapsaydı kafası rahat olurdu.
Duraklama dediğin 1 2 hafta olur adam aylardır tek bir güncelleme yayinlamamis. İnsanları heyecanlandırıp sonra işi yarım birakmasi olmamış. Dediğim gibi büyük ihtimalle telif filan ondan dolayı 5 6 aydır hic elini sürmemiş..Kendisi hala aktif hocam. Bu insanlar tam zamanlı Symbian üzerine çalışmıyor ayrıca 20'li yaşlarda kendisi. O yüzden bir süre duraklaması normal. Yineden bende şuan derin ayrıntısını bilmiyorum. Ki tek kendisi de ilgilenmiyordu GT3 ile. S60v3 portu ile uğraşan arkadaş şuan yoğunluğunu Whisk3D (Blender tarzı retro 3D programı) ve Half-Life'a odaklandı. Aslında HL1 oturdu gibi. Oynayanlar var klavye bağlayıp :-)
Mesaj birleştirildi:
S60v1 için PONG klonu yeni bir oyun yayınlandı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilmiyorum hocam olabilir. Ama kendisi bir dönüşte yapmadı. Normalde Re3 projesi silinmişti dava ile ama bu Nokia ve dreamcast portları ile bir şey yaptı mı Rockstar/2K bilmiyorum. Birde hocam topluluktaki geliştiricileri tanıyorum az çok. Ara verdiler mi biraz daha fazla süre bırakıyorlar işi. Ama dediğiniz gibi 5-6 ay ortalama üstü.Duraklama dediğin 1 2 hafta olur adam aylardır tek bir güncelleme yayinlamamis. İnsanları heyecanlandırıp sonra işi yarım birakmasi olmamış. Dediğim gibi büyük ihtimalle telif filan ondan dolayı 5 6 aydır hic elini sürmemiş..
Bu islerde hep böyle yarım bırakırlar. Nintendo switch emulatorleri de hep silindi nintendo tarafından kaldırıldı onlar da aylarca tek güncelleme almıyor. Şimdi android tarafında Xbox emulatorleri çıktı 3 tane var 2 tanesi aylardır tek güncelleme almamış sadece bir tanesi güncellenmiş. Demek istediğim şey şu bir iş yapıyorlar arkasında durmuyorlar.Başka bir arkadaş şuan Süper Mario 64'ü deniyor 🙃
Mesaj birleştirildi:
Bilmiyorum hocam olabilir. Ama kendisi bir dönüşte yapmadı. Normalde Re3 projesi silinmişti dava ile ama bu Nokia ve dreamcast portları ile bir şey yaptı mı Rockstar/2K bilmiyorum. Birde hocam topluluktaki geliştiricileri tanıyorum az çok. Ara verdiler mi biraz daha fazla süre bırakıyorlar işi. Ama dediğiniz gibi 5-6 ay ortalama üstü.
Hocam normalde arkadaşım tek işi olsa tamam diyeceğim. Ama sistem yamalarına kadar büyük katkıları var. Bilemiyorum yani. Aslında ihbar yese kaldırması gerek. Proje Şuan github'ta hala ulaşılabilinir diye hatırlıyorum. Neyse biraksada sıkıntı değil. Neticede tek Symbian oyunu değil. Bir sürü yeni güzel port oyunlar geliyor.Bu islerde hep böyle yarım bırakırlar. Nintendo switch emulatorleri de hep silindi nintendo tarafından kaldırıldı onlar da aylarca tek güncelleme almıyor. Şimdi android tarafında Xbox emulatorleri çıktı 3 tane var 2 tanesi aylardır tek güncelleme almamış sadece bir tanesi güncellenmiş. Demek istediğim şey şu bir iş yapıyorlar arkasında durmuyorlar.
Ben söylüyorum PC oyunları ile kasacaklarina nova 1 2 modern combat 1 ve 2 gibi hazır olan oyunları uyarlamaya çalışsalar daha az uğraşırlar. GTA 3 te de aynı terane. Hazır mobil sürümü varken neden gidip PC sürümü ile uğraşmış ki. Madem o kadar programlama kodlama bilgisi var eski Android oyunları port etsin. Nova 1 modern combat 1 Symbian da çok rahat çalışır.Hocam normalde arkadaşım tek işi olsa tamam diyeceğim. Ama sistem yamalarına kadar büyük katkıları var. Bilemiyorum yani. Aslında ihbar yese kaldırması gerek. Proje Şuan github'ta hala ulaşılabilinir diye hatırlıyorum. Neyse biraksada sıkıntı değil. Neticede tek Symbian oyunu değil. Bir sürü yeni güzel port oyunlar geliyor.
Olabilir hocam bilmiyorum. Ama artık geliştiren arkadaşlara kalmış. yani yarım bırakırsa NOVA 1'inde GTA 3 gibi olma payı var. Serbest sürüş te vs sıkıntı yok 603'te rahat oynuyorum. tek sıkıntı görevler ki onlarda da bir şekilde ilerliyorum. (1. nesillerde daha optimize diye biliyorum. Ama FPS değerleri 2.nesillerde daha iyi.). Bizde arkadaşımla UFO: Defense'in açık kaynaklı sürümü OpenXCOM'u taşıyorduk. arkadaşın sağlık sorunlarından bıraktık bir süreliğine çalışan hali var şayet S60v3'te oynanılabilinir ama hedefimiz S60v5 ve üstü içindi de. Yani gördüğünüz gibi. bu tarz aksaklıklar hep mümkün.Ben söylüyorum PC oyunları ile kasacaklarina nova 1 2 modern combat 1 ve 2 gibi hazır olan oyunları uyarlamaya çalışsalar daha az uğraşırlar. GTA 3 te de aynı terane. Hazır mobil sürümü varken neden gidip PC sürümü ile uğraşmış ki. Madem o kadar programlama kodlama bilgisi var eski Android oyunları port etsin. Nova 1 modern combat 1 Symbian da çok rahat çalışır.
Daha eski oyun bulamamışlar mı port etmek için ben ne diyorum bunlar ne yapıyorlar. Yazık boşa zaman kaybı. 30 senelik oyunu Symbian da oynasan ne oynamasan ne. Neden Android oyunlarını port etmekle ugrasmiyorlar da gidip nerede saçma sapan oyunlar var onları port etmeye çalışıyorlarSuper Mario 64'ün kaynak kodunun tersine mühendislikle yapılan versiyonu SM64EX, Symbian'a port edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?