symbian tlf na hack ve sertifika işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
centilmen3831

centilmen3831

Üye
    Konu Sahibi
symbian tlf na hack ve sertifika işlemi
arkadaşlar eğer yeni bir symbian kullanıcısı iseniz hack ve sertifika işlemini yapamamanız gayet normal çünkü bu işlemler yeni kullanıcılar için biraz karmaşıktır eğer bu konuda yardım isterseniz ben yardıma hazırım kayseriden olan arkadaşlara birebir yardım edebilirim sorularınızı bekliyorum

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
telim nokia e72 versiyonu 71.004 hack konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim hack konusunda sıfırım

centilmen3831

centilmen3831

Üye
    Konu Sahibi
kardeş önce nokioteca sitesine kaydol daha sonra foruma gir certificate for symbian konusunu aç en güncel yani en son tarihli konunun en son sayfasına CERTIFICATE REQUEST yaz ve bir gün bekle birgün sonra aynı yere git sayfanın en sonundaki ekli dosyayı indir ve sertifika işlemini tamamla ve bana yeniden dön sonrasını o zaman anlatırım insaallah anlata bilmisim dir anlamadığın yeri tekrar sorabilirsin sana kolay gelsin

Symbianist

Symbianist

Üye
Sertifika mi kaldı daha? Ne güzel konular açmışlar girip birine hack yapacaksınız.hepsi bu

Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
Abicim istediğim 1 tane programın kurulması ücretli signedi satılsa hemen alacağım ama yok Symbianist sana özelden mesaj attım konuna yazı yazdım lütfen msn den filan görüşelim gerekirse şu hack işinde detaylı bana yardımcı ol lütfen

----------Eklendi @ 00:26:59 ---------- Yazıldı @ 00:26:30 ----------

telim nokia e72 v71.004

erhan1994

Üye
site ingizlizce olsaydı işimizi kolaylaştırırdı malesef site dili italyanca başka sitelerden seftikat alamaz mıyız? Telefonum nokıa e71 şimdiden teşekkürler

BrainFree

BrainFree

Üye
Yahu siz de hack felan uğraşmayın direk maxicep var filecrop var arattır aynı programın ***** siz signed ini bul yani beyin bedava :)

----------Eklendi @ 18:41:17 ---------- Yazıldı @ 18:39:22 ----------

site ingizlizce olsaydı işimizi kolaylaştırırdı malesef site dili italyanca başka sitelerden seftikat alamaz mıyız? Telefonum nokıa e71 şimdiden teşekkürler
öyle sitelere imei nizi vermeyiniz. Telefonunuzun imeisini çinli çakma üreticilere satıyorlar sonuçları telefonunuzu bildaha kullanamama gibi şeyler olabilir. Sakın

erhan1994

Üye
bilgi verdigin için tşk ederim krdesim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt