ggsmart Üye dostum n73me usb ile güncyordum güncelmeanında kablo çıktı te b daha açılmadı npa bi yardm??
brkt02 Üye beyler hic bir şey le uqrasmayın Cihazınızı Bilgisayarınza takıp Nokia PC Suite Programıyla İşleminizi Gercekleştirin brkt02@w.cn
beyler hic bir şey le uqrasmayın Cihazınızı Bilgisayarınza takıp Nokia PC Suite Programıyla İşleminizi Gercekleştirin brkt02@w.cn
bşahin Üye kardeş bu site yardımcı olmuyo tamamen iş gormuyor --------------- Ekleme --------------- olmuyo kı nasıl ısse
kardeş bu site yardımcı olmuyo tamamen iş gormuyor --------------- Ekleme --------------- olmuyo kı nasıl ısse
haraso Üye selam merhabalar n 73 e soft format attim fakat ondan sonra galeride hic bir dosyayi goremiyorum bunun icin ne yapmam lazim simdiden tesekkurler...
selam merhabalar n 73 e soft format attim fakat ondan sonra galeride hic bir dosyayi goremiyorum bunun icin ne yapmam lazim simdiden tesekkurler...
halim4242 Üye benım telofonum hıc bır sekılde formatlanmıor 6300 tel 1 bucuk sene kullandö kendı kendıne kapanıor acılıor sebeke hataları verıor olmassa yuksek bı bınyaya cıkıp ordan yere cakacam bu telı
benım telofonum hıc bır sekılde formatlanmıor 6300 tel 1 bucuk sene kullandö kendı kendıne kapanıor acılıor sebeke hataları verıor olmassa yuksek bı bınyaya cıkıp ordan yere cakacam bu telı