murusoft
Üye
Symbian Telefonlara Overclock..!
Öncelikle herkese merhabalar demek istiyorum ve vakit kaybetmeden söze başlamak istiyorum 
Şimdi arkadaşlar bildiğiniz gibi siemens sx1 öyle böyle bi makina değil oc yapılıyor linux atılıyor ve daha neler neler şimdi ben kıskandım.Dedimki elimdeki 6600 oc yapayım sx1 programlarından bazılarını yükledim 1 tanesini ancak sx1 speed programında oc yapıyor save yok
overclock isimli programdada imleci yukarı kaydırıyorum mhz arttırsın diye fakat telefon takılı kalıyor ve hiç bir tuşu işlemiyor ancak arkadan bataryayı çıkarınca kapanıyor.Evet size sormak istediiğim yani 6600 oc olutmu yani ben n gage oluyor 3650 içinde varmış fakat ben bulamadım yani bunlar oluyorda nasıl 6600 olmuyor bir zahmet yardım edin bana aranızda çok bilgili insanlar olduğundan şüphem yok.
Hadi kalın sağlıcakla...
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar hiçmi bilen yok ? 15 kişi bakmış 0 kişi cvp yazmış :S
arkadaşlar kimse bilmiyormu 15 kişi bakmış 0 cvp ?
Şimdi arkadaşlar bildiğiniz gibi siemens sx1 öyle böyle bi makina değil oc yapılıyor linux atılıyor ve daha neler neler şimdi ben kıskandım.Dedimki elimdeki 6600 oc yapayım sx1 programlarından bazılarını yükledim 1 tanesini ancak sx1 speed programında oc yapıyor save yok
overclock isimli programdada imleci yukarı kaydırıyorum mhz arttırsın diye fakat telefon takılı kalıyor ve hiç bir tuşu işlemiyor ancak arkadan bataryayı çıkarınca kapanıyor.Evet size sormak istediiğim yani 6600 oc olutmu yani ben n gage oluyor 3650 içinde varmış fakat ben bulamadım yani bunlar oluyorda nasıl 6600 olmuyor bir zahmet yardım edin bana aranızda çok bilgili insanlar olduğundan şüphem yok.Hadi kalın sağlıcakla...
arkadaşlar hiçmi bilen yok ? 15 kişi bakmış 0 kişi cvp yazmış :S
arkadaşlar kimse bilmiyormu 15 kişi bakmış 0 cvp ?

6600 ın o.c yaparken donması ya programdan dır yada telefon o.c yaptığın değeri yemiyordur ayrıyeten o.c yaparsan siteme gereğinden fazla yüklenirsin işlemcisi yanabilir bilgisayarda bile tehlikeli sağlam soğutması yoksa tavsiyem yapmaya çalışma