SYMBİAN SİGNED MAİL SORUNu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derbeder52

derbeder52

Üye
    Konu Sahibi
SYMBİAN SİGNED MAİL SORUNu
Arkadaşlar benim bir sorunum symbian signed için bir mailim var internet sitemin maili onu kullanıyorum kabul ediyo ama mail adresine bir activasyon kodu filan gelmesi lazım bana symbian signed den herhangi bir mail gelmedi bu konuda NEGATİVE nickli arkadaşa danıştım oda bana artık bu işlemin parayla yapıığını söyledi tam olarak anlayamadım bu konuya bir açıklık getirirseniz sevinirim :allalla: :allalla:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardımınız bekliyorum

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
dostumm sitesinden kendine bi mail al sonra symbian signed sitesine gir activ...kodun gelicekk emin oll.bişey daha üye olsan bile cer dosyasını alamıyosun 25 subata kadar bekleyin felan yazıyo bugün 25 subat ma ben hala alamıyorumm...

derbeder52

derbeder52

Üye
    Konu Sahibi
bilgilerin için teşekkür ederim arkadaşım ama benim zaten kullanabildiğim bir mail adresim var symbian signed bunu kabul ediyo ama activasyon kodu mail adresime gelmedi

--------------- Ekleme ---------------

bi yardım edin arkadaşlar çok bu activasyon kodu niye gelmiyo outlookdamı sorun var acaba niye gelmedi bu kod yardımcı olun arkadaşlar

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
dostum her adrese gelmiyoo activasyon koduu sen benim dedigim adres e bi bak istersen

red

Üye
hotmail,gmail,yahoo tarzı mail adreslerine kod yollanmıyor.

ayrıca 25 şubat itibariyle sitede hafta boyunca güncelleme olacağından sign işlemi yapılmıyor.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
ewet bu cok kötü bi durum şaşırmış durumdayımm

derbeder52

derbeder52

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum biraz çok oldum ama bu adresine girdim ama ingilizce olduğu için pek anlayamadım nasıl üye olucam ve nasıl kullanıcam bu mail adresine acaba

engineer73

Üye
kabul etti valla.tşkkkkkkkkkk. 1,354,781 . mail adresiydi bu :) kesinlikle deneyin

cisserkan

Üye
nsıl uye oldun arkadasım anlatırmısın

lovelyx

Üye
artık i de kabul etmyio.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt