kemhir
Üye
arkasdaslar bende n97 war telefonun dokunmatıgınde sorunla karsılasıyorum telfonun dokunmatıgınde bır yere gırecegınızde telfonun dokunmatıgı kayıyor ve bır yere dokununca bazen farklı yerı algıloıyor cıhazdan dıyecem telefonda bazen oluyor sızce ne yapmalıyım tavsıye edermısınız garantı servısıne gondermeden once lutfem yardımlarınızı beklıyorum e posta ma mesaj da atabılırsınız kemal1994_@hotmail.com lutfen yardımcı olun
5800 kullanıyorum. Hack ve sertifika yapmadan winrar dosyalarını telefonda açabileceğim sağlıklı bir winrar programı arıyorum :/ tek sıkıntım bu yönde arkadaşlar. Şimdiden sağolun.
nadomadof
meraba elbette güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim benim Nokia N97'im var ve ben çok oyun ve uygulama kullanan bir kişiym bu oyunları ve sensörlü oyunları aynı zamanda uygulamaları fazla yani günde 2-2 buçuk saat oynasam telefonun dokunmatiği,sensörü falan bozulurmu teşekkürler
5800 kullanıyorum. Hack ve sertifika yapmadan winrar dosyalarını telefonda açabileceğim sağlıklı bir winrar programı arıyorum :/ tek sıkıntım bu yönde arkadaşlar. Şimdiden sağolun.
Xplore kullan kardesim.
A.s kardeşim benimde kulaklık aynısı olmuştu orjinal kulakğıdiyordur heralde benim orjinal kulaklık aynısı oldu.Yeni kulaklık almadan bişey yapamazsın.s.a dostum.5800 kullanıyorum müzik dinlerken kulaklığın sol tarafından çok az ses geliyor sağ taraf normal ama.aceba telfndamı sorun wr diye bşka bi tefna taktım yine olmadı sorun kulaklıkta gibi sanki.yapılabilcek birşey varmı yeni kulaklık almaktan başkatşkr ettm şmden
Arkadaşım sen hiç forumda aramdın mı?Anlatıyorum:Menü-Ayarlar-Uygulama yöneticisi-Yüklü uygulamlar- Uygulamanın üstüne gel - Şeçenekler-Suite ayarları-Ekran üstü klavye-Açıksa Kapatmerhaba arkadaş ben yeni 05-03 aldım oyun yülüyorum ama telefonon kendi oyunu gibi tam ekran çıkarmıyor küçük ekran çıkarıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim
Arkadaşım sana kulaklık önereyim ama biraz pahalıya kaçar yani o fiyata kulaklık alınmaz5230 kullanıyorum we orjinal kulaklıqı bktan bana en ii kulaklıqı önerirmisin...cok cıksın sesi yeterkalite önemli değil
İmkansızı istiyorsun.selam 5800 ekranı sağa çevirmek istiyorum teşekkürler
Dokunmatiğe bişey olmazda bataryan şişebilir.meraba elbette güzel bir konu açmışsınız tebrik ederim benim Nokia N97'im var ve ben çok oyun ve uygulama kullanan bir kişiym bu oyunları ve sensörlü oyunları aynı zamanda uygulamaları fazla yani günde 2 2 buçuk saat oynasam telefonun dokunmatiği sensörü falan bozulurmu teşekkürler
Hard format atsan bişey olmaz.Ama haclersen evet garanti dışı kalır ama sen telefon garantiye göndermeden önce orjinalini atarsan yine garantide kalır.benim iki sorum olcak ben telefona hard format attım yarın birgün telefon arıza yaptıgında garantiye yollarsam format attıgım anlaşılır telefon garanti dışı kalırmı bide telefon hacklersem garanti dışımı kalır mı telefon
s.a dostum.5800 kullanıyorum müzik dinlerken kulaklığın sol tarafından çok az ses geliyor sağ taraf normal ama.aceba telfndamı sorun wr diye bşka bi tefna taktım yine olmadı sorun kulaklıkta gibi sanki.yapılabilcek birşey varmı yeni kulaklık almaktan başkatşkr ettm şmden
Slm benim telde X plorer açılmıyor. Simgesi var tıklıyorum acılır gibi oluyor sonra menüye dönüyor. Format atınca düzeliyo ama formattan sonra geri yükleme yapıyorum yine başlıyo. Foruma daha önce yazdım ama kimse bisey demedi.
Lisanssız sürümü kurup aç bikere düzeliyo
Lisanssız dediğim açılışta 3sn bekleten hani unsigned falan demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?