Bundan sonra yapacağınız yorumlar doğrultusunda sertifikalarınızı alacaksınız arkadaşlar.
Sitede en az 10 mesaja ulaştığınız anda bana PM youluyla ulaşarak sertifikalarınızı alabilirsiniz.
Lüzumsuz yorumlardan kaçının kontrol edilecek.Site içi reklamlara tıklayarak sitemize destek verirseniz. Bu şekildeki yardımların sonu bitmeyecektir ii forumlar.
Mesaj yazdığın konunun ilk mesajına bak alt alta sıralanmış tarih ve seri haldeki numaralar var, attığın mesaj numarasını bir yere kaydet ve o numaranın gelmesini bekle en az 2 gün içinde gelir.
Mesaj yazdığın konunun ilk mesajına bak alt alta sıralanmış tarih ve seri haldeki numaralar var, attığın mesaj numarasını bir yere kaydet ve o numaranın gelmesini bekle en az 2 gün içinde gelir.
kardeş ben indirdim sertifikayı o siteden de bu symbiansigned sitesinde bede yok o arkadaşın werdiği yerler ben reguest e bastığımdaYour request has failed. diye bişey çıkıyo basşka bişey yok nasıl yapcaz onu bi yardımcı olsan ya tşkler..
kardeşim kralsın sen be maxicep aleminin yegane kralı
sayende şu sertifika işnden kurtuldum
Allahım senden razı olsun
--------------- Ekleme ---------------
Kardeşim kralsın sen be
maxicep aleminin yegane kralı
sayende şu sertifika işnden kurtuldum
Telefonum ancak bi şeye benzedi
Nekadar teşekkür etsem azdır
Allahım senden razı olsun
Öncelikle sertifikalarını alan arkadaşlara sertifikaları hayırlı olsun. Arkadaşlar biz sizden fazla birşey istemiyoruz, sadece 10 tane mesaj, birde site içindeki rekli reklamları tıklamanız neden mi? Sietemizin siz üyelerimize karşı daha verimli hizmet vermesi için ve bu sektörde ayakta kalmak için tüm ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. Her türlü sorununuzda yanınızdayız arkadaşlar.