Symbian s40 Whatsapp sorunu içeriye!!

Sponsorlu Bağlantılar

PAANDAA

Üye
    Konu Sahibi
Symbian s40 Whatsapp sorunu içeriye!!
Arkadaşlar hepimizin sorunu olan whatsapp kapatmadır. Kapatsak bile arkada çalıştığı için deli gibi şarj yiyiyor ve wlan sürekli açık tutuyor. Bunun için s40 işletim sistemine uygun görev yöneticisi yokmudur killme gibi. Bu programı kullandıktan sonra kapatmanın çözümü yokmudur teşekkürler ilginize.

Archonn

Archonn

Üye
S40 Symbian değildir. S60 ve sonrası symbiandır.

Sorunuza gelecek olursak s40 için güvenlik yöneticisi yok.Ama işiniz bittikten sonra whatsapp'i başka bir konuma taşırsanız internet bağlantısı sonlanacaktır.

• Beğen
Tepkiler: PAANDAA

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Sorunuza gelecek olursak s40 için güvenlik yöneticisi yok.Ama işiniz bittikten sonra whatsapp'i başka bir konuma taşırsanız internet bağlantısı sonlanacaktır.

nasıl yani?

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye

s40 ı symbiandan saymayan kardeşim;
s40 symbian dan sayılmasaydı s40-s60 ayrımı yapılmazdı

Archonn

Archonn

Üye
s40 ı symbiandan saymayan kardeşim;
s40 symbian dan sayılmasaydı s40-s60 ayrımı yapılmazdı

ehehe :) s30-s40 ayrımı da yapılıyor ama iki işletim sistemi de symbian değil.
Baştaki s harfinin symbian ı sembolize ettiğini sanmıyorsunuz herhalde. Zira nokia modeller series30,series40,series60,s80,s^3... olarak sınıflandırılıyor ve s30 ile s40 symbian olmuyor. Bu iki isletim sistemi mevcut telefonlara .sis uygulama atıp çalıştırmayı deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bu arada nokia nin ilk renkli ekranlı telefonları s30 a örnek gösterilebilir.
Yeterince açıklayıcı olmuştur herhalde.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Baştaki s harfinin symbian ı sembolize ettiğini sanmıyorsunuz herhalde. Zira nokia modeller series30,series40,series60,s80,s^3... olarak sınıflandırılıyor ve s30 ile s40 symbian olmuyor. Bu iki isletim sistemi mevcut telefonlara .sis uygulama atıp çalıştırmayı deneyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

kardeşim s40 symbiandır. S harfi series demek, doğru ama s40 symbian. Sis ile alakası yok

- - - Eklendi - - -

kardeşim s40 symbiandır. S harfi series demek, doğru ama s40 symbian. Sis ile alakası yok :)

Archonn

Archonn

Üye
kardeşim s40 symbiandır. S harfi series demek, doğru ama s40 symbian. Sis ile alakası yok

- - - Eklendi - - -

kardeşim s40 symbiandır. S harfi series demek, doğru ama s40 symbian. Sis ile alakası yok :)

.sis le alakası yok mu?:D
en.wikipedia.org/wiki/Symbian
Ilk s40 telefon üretildiğinde symbian ın ismi bile ortalıkta yoktu. 2002 yılından itibaren üretilmeye başlayan symbian "akıllı" telefonlar s60, uiq vs versiyonlarla kategorize edildi.
en.wikipedia.org/wiki/Series_40
tepedeki italik yazıyı okumanız yeterli.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

.sis le alakası yok mu?:D
en.wikipedia.org/wiki/Symbian
Ilk s40 telefon üretildiğinde symbian ın ismi bile ortalıkta yoktu. 2002 yılından itibaren üretilmeye başlayan symbian "akıllı" telefonlar s60, uiq vs versiyonlarla kategorize edildi.
en.wikipedia.org/wiki/Series_40
tepedeki italik yazıyı okumanız yeterli.

nokiadan iyi mi bileceksin? :D

HereİsJohnny

Üye
series40 kesinlikle

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
series40 kesinlikle

series40 olduğunu biliyoruz! Benim nokia x2-im (series 40) var. ve bu kesinlikle symbian. Nokianın resmi sitesinde var. Ve ayrıca java işletim sistemi de olmayacağı için geriye 1 seçenek kalıyor. S40 ın bazı özelliklerinin S60 la aynı olması tesadüf mü. Hayır. Nokia S40 a symbian gibi bakıyor. Yoksa symbian yok oldu değil de eski modeller yok oldu derdi. :hmmm

Archonn

Archonn

Üye
series40 olduğunu biliyoruz! Benim nokia x2-im (series 40) var. ve bu kesinlikle symbian. Nokianın resmi sitesinde var. Ve ayrıca java işletim sistemi de olmayacağı için geriye 1 seçenek kalıyor. S40 ın bazı özelliklerinin S60 la aynı olması tesadüf mü. Hayır. Nokia S40 a symbian gibi bakıyor. Yoksa symbian yok oldu değil de eski modeller yok oldu derdi. :hmmm

Bakın sizin telefonunuzun özelliklerinde ne yazıyor:

Bir de s60 serisinden bir modelinkine:

Operating system yazan yeri bir karşılaştırın. Hâlâ daha düşüncenizde ısrarcıysanız yanlış bilmeye devam edebilirsiniz.
Bu arada symbian yokoldu, s40 ise asha serisiyle geliştirilmeye devam ediyor.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap

Bakın sizin telefonunuzun özelliklerinde ne yazıyor:

Bir de s60 serisinden bir modelinkine:

Operating system yazan yeri bir karşılaştırın. Hâlâ daha düşüncenizde ısrarcıysanız yanlış bilmeye devam edebilirsiniz.
Bu arada symbian yokoldu, s40 ise asha serisiyle geliştirilmeye devam ediyor.

S40 geliştirilmiyor. Nokia OS a gelince, tamam, nokia os. Ama bu sadece sis açıp-açmamalarına göre. Her ikisine de symbian denilirdi karıştırmamak için s40 nokia os deniyor. :)

[Cenk]

[Cenk]

Üye
whataspı kapatmak için menüdeki postaya tıkla çok fazla uygulama açık gibi birşey gelecek whatsapı seç kapat öyle olması lazımdı

Üst Alt