Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

zumrut50

Üye
26 şubat oldu hala bişey yok bu nasıl iş anlayan bilen varmı arkadaşlar yardımmmm

Your request has failed. Reason:
- Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
- ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
- Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
- Open Signed Online and Offline for users without a Publisher ID will NOT be available temporarily, an update will be provided during Week beginning 25th Feb
- If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
10 dakikada bir siteye giriyom kontrol icin dua ede edee... ama hep hayal kırıklıgına ugruyorumm böle işin ben taaaa...:@ deli oldum yaaa küfür etmemek icin zor tutuyorum kendimi böyle bişi olamaz yaa halla hallaaaa 50 tane pro bekliyoo allahım yaaaa sitenin adminleri inş geberir gider:@

harita02

harita02

Üye
Arkadaşlar bu sertikalama işlemini profesyonel olarak yapan cep telefoncular public id alıyorlar harhalde!Yoksa adamlar batar zannedersem.Birde arkadaş tüketici haklarına başvuracağım demiş bilmiyorum ama bu durum şuna benziyor bilmem yanılıyormuyum.Son sistem pc toplamışsın ancak ancak işletim sistemin kaçak vista ve diyelimki gücncelleme veya eklenti indiremiyorsun bilgisayarı aldığın yere serzenişte bulunabilirmisin güncelleme indiremiyorum o kadar para verdim diye!

Ancak şu yönden size katılabilirim symbian bir işletim sistemidir içinde hiç bir halt yoktur sonradan yüklenir ve hepsini yüklemen için sertikilama gerekir bu da baya pahalıya mal olur diye tepeden tırnağa yani nokia fabrikadan parakendeciye herkes son tüketiciye bunu teli alırken beyan etse acaba kaç kişi symbian işletim sistemli nokia alırdı şahsen ben almazdım.Tıpkı kardeşim gibi samsung sgh G800 alırdım telefonda ne varsa o ama hiç olmazsa kafam dinç olurdu!

Not:Ben ciddi anlamda bu symbiansignedtan umudu kestim bir cep telefoncuya gitsem irremote,Fsecure antivirus,divxplayer ve jukebox kurdursam benim telime uzun süreli sertifikayla kurabilirlermi ve kaça patlar bana bu konularda tecrübeli arkadaşlar cevap yazarlarmı acaba! Mekan İZMİR.

Saygılar.

sevgili kardeşim telefoncuların bi çogu bu işlemi bilmiyor bile bence hiç kurcalama derim beklemen en iyisi olur sonuçta işletim sitemiyle ilgili yapılan bi işlem yanlış bi işlemde telefonun bidaha açılmaya bilr. bekle derim site hep böyle gitmezye biraz kendi başına bırakalım yogunluktan dolayıda onlarda açmak istemiyor haliyle bizim ve diger arkadaşların siteye girişlerini biraz azaltırlarsa bu daha iyi bir sonuç dogurur bence yavaş yavaş acele etmeden.onlarda zaten yogunluktan şikayetçiler
siteye girişlerimiz azalatalım bekleyelim pusuda elbet açarlar birgün
herkese şimdiden kolay gelsin diyorum iyi günler....

iyi forumlar....

aydinco

Üye
bende mümkünse *.cer doayası alabilirmiyim

typre

Üye
arkadaşlar ben siteye önceden kayıtlı bir kişiyim ve bugun ayın 26 sı site 25 inde açılacak gibi bi şeyler diyor üyeliğimi aldım ama upload sayfası hala gelmiyor sitede anladım kadarıyla üceret tabi tutulmuş
yıllıgı 200 dolar diye gördüm ama neyin nesidir tam anlayamadım çaresiz bekliyorum negative senin bu konuda yapabileceğin başka bir şey varmı yada bilgilendirebilceğin ?

guneyasin

Üye
typre arkadaşım bende uzun süreden beri üyesiyim bu sitenin ama yaplıacak hiç bişi yok 200$ verecez yada programsız bi dünya...

typre

Üye
Kötü haberi veriyorum arkadaşlar artık free sertifika onaylanmıyor bu günden sonra publisher id denilen ücretli id ile sertifika işlemi yapılacaktır. diyor dediğim gibi yıllık ücreti ise publisher id nin 200$ cümleten hepimize geçmiş olsun :(

guneyasin

Üye
Publisher ID üye olacaktım onda da böle bi hata verdi arkadaşlar bu ne demek bilen yokmu ???
'''The credit card transaction could not be processed successfully, because it was denied by the issuer of your card.'''

typre

Üye
yıllık 200 $ dolar vermeyi kabul mu edion ? :D
credi kartının dn numarası yanlış yada rakamlar aynı değil dio :D
cepte de sertifika yapılmıyo bu irremote için allahım yokmu yardım edecek birileri neredesin gazman :)

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
allah yardımcımız olsun diyorum baska bişey demiyorum allah teli s60 3rd olanlara sabır wersinn

ruhsten

Üye
off ya benim anlamadıgım sadece tek 1 cer dosyasına mı ihtiyacımız var? yani butun programlar için aynı 2 kilobaytlık bi küçücük dosyaya ihtiyacımız var bu işlem 2 dakika surcek ve yıllık 200 mü istiyolar...Allahım yaA!!! of gerçekten bissruru program bekliyo ya signed yapılacak!!! ofFFF!:(:(

ali092

Üye
kardes ne olur bana yardim et ben uye olamiyom sen bana bitane cep dosyasi gondersen olurmu cok lazim simdiden kolay gelsin

aliucgul

Üye
tarih 26 subat fakat halen acilmadi ama acilacak gibi hissediyorum cünkü
1.)Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY. (during GMT office hours)
Fikir:türkçeesi sertifika geliştirmek (almak) etkin olmak sadece publish id olanlara.Eğer bu geçici olmasa artık bundan sonra yani last time(zaman doldu) waste finish (artık bitti )gibi ifadeler yer alırdı.Enable olan yerde disable kelimesi yani etkin dışı kelimesi alabilir bi süre sonra
2.)An update will be provided during Week beginning 25th Feb
Fikir:Update etmek (sanırım csr dosyasını) 25.subat haftası (hangi gün oldugu kesin değil) esnasında yapılabileceği.

Sonuç:Kimseyi umutlandırmak istemem hiç birşey kesin değildir.Fakat eğer bir daha standart userlere sertifika verilecek olmasaydı bu kelimeler böyle ve bu cümleler bu şekilde olmazdı.
Bu hafta içinde takip edelim bakalım ne olacak inşallah açılır...

akkayaemre

Üye
Ya ben böyle işin var ya offf ya ne bu ya önceden beleş alanlar şimdi beleşmi devam edecekler yani ne bu ya haksızlık abi buna bir çözüm bulacak babayiğit yokmu ya sinirden klavyeyi kırdım yedekle yazıyorum tamda hevesli hevesli iş yapıyordum yıkıldım ya paralı olmuş site :((((((((((((

aliucgul

Üye
Fazla üzülme düzelme ihtimali var.Ben hep Nokia ve özellikle N series tercih ederdim.Işletim sistemi için (os symbian 9/3rd) fakat bu olay beni gerçekten yıktı.Nokia bu kadar zengin bi şirket olmasına rağmen böyle birşey yapması şaşırttı da...

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
inş düzelir yaaa cok pro war sertifika yapılıcak..baska yolu yokmu bunun bilen warmı :S

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben siteye önceden kayıtlı bir kişiyim ve bugun ayın 26 sı site 25 inde açılacak gibi bi şeyler diyor üyeliğimi aldım ama upload sayfası hala gelmiyor sitede anladım kadarıyla üceret tabi tutulmuş
yıllıgı 200 dolar diye gördüm ama neyin nesidir tam anlayamadım çaresiz bekliyorum negative senin bu konuda yapabileceğin başka bir şey varmı yada bilgilendirebilceğin ?

typre arkadaşım bende uzun süreden beri üyesiyim bu sitenin ama yaplıacak hiç bişi yok 200$ verecez yada programsız bi dünya...

Araştırıyoruz bir başka yolu yada yapan yer çıkana kadar bu sistem maalesef hala geçerli kalacak. Ücretsiz üyelere verip vermedigi bilmiyorum çünkü artık uğraşmıyorum ancak, elbette ki baska alternatif yollar çıkacaktır.

Arkadaş 200$ verecez yada programsız bir Dünya demiş, 200 dolara zaten şu anda telefon için birçok yazılımı Lisansı ile birlikte alabilir :) Yani bu 200 dolar muhtemelen, program yükleyen telefoncular tarafından ödenecektir ama alternatif ücretsiz bir yol çıktığı zaman da ödedikleri yine boşa olacak gibi görünüyor.

Keske symbian yazılım fiyatları daha ucuz olsa da, parasını verip alabilsek en azından. Sertifika isteklerinizi simdilik yeni bir servis çıkana kadar askıda alın ve siteye bir sekilde özel mail servislerinden üye olarak, sertifika alma şansını deneyebilirsiniz. Arada ücretsiz üyelere vercek gibi çünkü direk paralı üyeler için diye kestirip atmamış daha.

ferhatim22

Üye
sagolasin kardesim:yuru

aliucgul

Üye
inş düzelir yaaa cok pro war sertifika yapılıcak..baska yolu yokmu bunun bilen warmı :S

Başka bir yolu yok çünkü symbiansigned.com nokia/symbian işletim sisteminin sitesidir.Böyle bir şeyi başka bir site yapması olanaksız.Ancak nokia bunun dışında yeni bir site ve sistem açabilir yada nokiayla izinli olan alternatif site oluşturulabilir.Dediğin gibi Inş acilir , bekliyoruz.

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
allah hepimize sabır wersin diyicek bişey yok cünkü google da aratın sertifika diyee her forumda insanlar cıldırmışş tüm dünya seferber oldu yaa...

Üst Alt