Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

buraksener

Üye
ya kardeş ben sana pm olarak imeı attım cer göndermediniz

mbjk

Üye
tamam sorunu cözüm saolun yinede

soket43

soket43

Üye
Teşekkürler

Freund

Üye
Amaç beyliydi zaten aklımda geçen oydu bu işi yapabilen tek bir site var buda tabiki bunun kaymağını yimek yimek istiyor yani para kazanmak istiyor belki bu program demode olduğu zaman gene ücretsiz olur:bann:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bize sıra ne zaman gelecek 1 haftaya gelirmiki :S

saypar

Üye
arkadaslar aşağıdaki linkten aldığım maili kabul etti, acele edin, belli sayıda aynı uzantılı mail adreslerini kabul ediyor. live değildir, @aniden.net uzantılıdır..

yok arkadaşım öyle bişi..Aldım şimdi aniden.net ten mail dediğin gibi..

"Registration from this email domain is not allowed. " dedi yani kabul edilmeyen domain miş!!

bu ne saçmalıktır yaa insanları süründürüyolar bi program yüklenecek diye..:@

nofear_noaf

Üye
Arkadaşlar bu ALLAH'ın B..... siteye üye olabilmek için yani geçerli email bulabilmek için dün saat 00:00'dan 06:30'ya kadar uğraştım en sonunda email'i aldım siteye üye olabilmek için 1 saat uğraştım (şifreyi bir türlü kabul etmedi) en sonunda site şifresinide kabul etti bende saat 07:00'da yattım.Eve tamirciler geldi mecburen saat 10:30'da kalktım 3,5 saatlik uykuyla bilgisayarın başına oturdum büyük bir heves vardı içimde çünkü bu kadar uğraşmıştım artık meyvesini yeme zamanı gelmişti ancak hiç de öğle olmadı saat 17:40 şu ekranla;

aşağı yukarı 7 saattir uğraşıyorum birde bazı arkadaşar çok basit hemen upload et sonra downloadı gelsin falan yazdıkça delirdim iyice.Acaba benim ekranda yazanlar sitenin tatilde veya bakımda olduğu anlamınamı geliyor yoksa benim account hesabımda eksik bıraktığım bir yermi var.Birde uploadı açabilen arkadaşların screeninde benim kırmızı ile işaretlediğim yerde daha farklı yazı var bende request devcert yazıyor (devcert scr uzantısını yaptığım program değilmiydi? benmi yanılıyorum?buna ihtiyaç var diyor!halbuki ben onu anında yaptım ama upload yapabilene aşk olsun).Neyse şunu bilen biri iyice çevirebilirmi hayrına!Saygılar.

enginmesut

Üye
evet ya aynı ekran benimkinde de geliyor,yardımcı olabilecek biri yokmu?

BetaBong

BetaBong

Üye
beyler ugrasmayin en basiti telefonun tarihi 1 yil önceye almak yükledikten sonra eski haline getirin 100% çalisiyor paylasim için tessekurler dostum (ayrica öm atanlara özel mail adresi gönderdim)

Freund

Üye
Login failure
The account details you have provided are not valid. Please use the link to reset your password .

Please note that if you have not used your account for more than 7 months it will have been deactivated and may have been deleted. In this scenario you should create a new account.

şifremi ve kullanıcı ismi girdiğim zaman bu çıkıyor nedeni nedendir:utan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu an için başka çözüm yolu yok ve artık ben bile sıkıldım bu durumdan.
Site kaç gündür kapalıydı ve herkese sertifika gönderecegim diye alt alta pm leri not almıstım simdi olusturmam müümkün degil.

Herkes büyük bir sabırla, ücretsiz üyelere sertifika dagitilmasını bekleyecek mecburen, cesitli mail kabul gören adresleri ilk mesaja ekledim. Üye olup herkes bekleyecek artık baska yolu yok gibi bir sonraki alternatif çıkana kadar.

:megafon: :bilmem:

ozan_106

ozan_106

Üye
saol kardeş

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
o ekran bendede geliyo kardess nası yapcaz yaw offf :S bi türlü çözemedim sunuu:@ deliricemm

ortioktay

ortioktay

Üye
bilen yokmu aynısı bende de var ya

1980ece

1980ece

Üye
sitede 25 şubata kadar sertifikalandırma işlemleri yapılamayacak deniliyor ama bugün 25 şubat hala işlem yapılamıyor.yani bekliyeceğiz açılmasını

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
bende dün gece saat 12 i gectikten sonra denedim 25 subat oldu ama bi sonuc yokk ne bicim iş yaa hic böle bişi görmedimm daha önceee halla halla nası hallolcak blmiyorum :S

cengovski

Üye
[email protected] die actim yanliz site kabul etmiyo anlamaidm anlamadim anlamadim...

pitbull_love

pitbull_love

Üye
kafayı yedirtecekler bana yaa 25 şubat ta bitti ne zaman site açılacak...

harita02

harita02

Üye
evet arkadaşlar ben üye oldum ama üyeligimi bile aktif hale getiremiyorum aktiv etmek içi şifre istiyorum onu bile yollamıyor ben 1 aydır deli olmamak için kendimi zor tutuyoru böyle giderse tüketici hakklarına şikayette bulunacam gerçekten iyice çıgırından çıktı bu iş yani alt üstü bi sertifikalama işi ya bu

nofear_noaf

Üye
Arkadaşlar bu sertikalama işlemini profesyonel olarak yapan cep telefoncular public id alıyorlar harhalde!Yoksa adamlar batar zannedersem.Birde arkadaş tüketici haklarına başvuracağım demiş bilmiyorum ama bu durum şuna benziyor bilmem yanılıyormuyum.Son sistem pc toplamışsın ancak ancak işletim sistemin kaçak vista ve diyelimki gücncelleme veya eklenti indiremiyorsun bilgisayarı aldığın yere serzenişte bulunabilirmisin güncelleme indiremiyorum o kadar para verdim diye!

Ancak şu yönden size katılabilirim symbian bir işletim sistemidir içinde hiç bir halt yoktur sonradan yüklenir ve hepsini yüklemen için sertikilama gerekir bu da baya pahalıya mal olur diye tepeden tırnağa yani nokia fabrikadan parakendeciye herkes son tüketiciye bunu teli alırken beyan etse acaba kaç kişi symbian işletim sistemli nokia alırdı şahsen ben almazdım.Tıpkı kardeşim gibi samsung sgh G800 alırdım telefonda ne varsa o ama hiç olmazsa kafam dinç olurdu!

Not:Ben ciddi anlamda bu symbiansignedtan umudu kestim bir cep telefoncuya gitsem irremote,Fsecure antivirus,divxplayer ve jukebox kurdursam benim telime uzun süreli sertifikayla kurabilirlermi ve kaça patlar bana bu konularda tecrübeli arkadaşlar cevap yazarlarmı acaba! Mekan İZMİR.

Saygılar.

Üst Alt