Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
çok uzun sürer bu ya

maviadam

Üye
cel ile signer yapmak nasıl detaylı anlatım lutfennnn

musti50

Üye
arkadaslar sorum olacak symbiansigneda üye olmak paralimi

falcon95

falcon95

Üye
symbian.com üye olmak için ilk istediği şey activasyon code bu nerden bulunuyor

adelante_25

Üye
vallah ustad ben deiyorum olmuyor devcerreguest e tıklayınca imei giriyorum ve ok diyorum ekrana başka bir uyarı çıkıyor ayrıca yeni bir pencere açılıyor yol cer dosyası göstermemi istiyor çözemedim bir zahmet yardımcı olun
şimdiden tşk ederim

koribaba

Üye
slm acaba o malum siteye üye olanlar hangi e mail adresleri ile üye oldunuz alternatifleri ile belirtir misiniz
teşekkür ederim

Nitrousee

Üye
bu çalışma gerçekten güzel bir düşünce olmuş ama siteyi neden yeniden dizyn ettiniz degiştirdiniz anlamadım tamam yenilik güzeldir ama eski maxcep daha güzeldi bence editörüm. ama alışırız zamanla tabi . Arkadaşlar benim sizlerden bir ricam daha var yada sadece bi öneri zor olur belki ama . N 73 hangi dosyaları alabilir. mesala neden ben rar dosyalarını açamıyorum. bununla ilgili bir fikir verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

dufy276

dufy276

Üye
bu symbian programı yükleyiciden gönderirken izin vermiyo bunu halletmek mümkün mü?sertifika izin vermiyo!!

erkete

Üye
dostlarım hiç kendinizi yormayın burdan kendinize stralsundmail.de uzantılı bir mail adresi alın kesin çözüm kabul ediyor..

Bu arada arkadaşım msjın gayet anlaşılır, anlamıyanlar tekrar tekrar okusun bence zor bir olay değil bunu yapmak...

teşekkürler dostum paylaşımın için güzel paylaşım olmuş bravo...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sizlere de tesekkur ederim arkadaslar, ne demek ..

Sertifika isteyenlere tek kisi inanın yetisemiyorum zaten günde 5 hak var ve birde sitesinde problemler oluyor bakımda vs oluyor ondan çok problem oluyor sıkısıyor sertifikalar ama mümkün oldugunca adam gibi sertifika isteyen her üyeye gönderiyorum olusturup.

İyi Forumlar

benemre

Üye
symbian signed sitesi şimdide randevu vermeye başlamış allahım ya...

bugün ayın 14 ü yazana bakın!!

New Open Signed Developer Certificate request

Developer Certificate creation is temporarily disabled, this is due to a hardware failure specifically in the Developer Certificate creation process. Plans to enable it for periods today have been cancelled due to very high load on the web site. We apologise for the inconvenience caused.
We are working on a solution for this and will have an update on this issue on Friday 15th February at 10:00am UK time.

h2üso

Üye
bende sertifika almak için uğraşıyordum ama benim evde pc yok bana yardım edermisiniz arkadaşlar...şimdiden teşkür..teli kıracam yoksa..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
arkadaslar sorum olacak symbiansigneda üye olmak paralimi
Konuyu baştan okuyun isterseniz ..

symbian signed sitesi şimdide randevu vermeye başlamış allahım ya...

bugün ayın 14 ü yazana bakın!!

New Open Signed Developer Certificate request

Developer Certificate creation is temporarily disabled, this is due to a hardware failure specifically in the Developer Certificate creation process. Plans to enable it for periods today have been cancelled due to very high load on the web site. We apologise for the inconvenience caused.
We are working on a solution for this and will have an update on this issue on Friday 15th February at 10:00am UK time.
Sürekli aynı şey yazıyor 1 hafta oldu nerdeyse bende isteklere cevap veremiyorum çünkü sitenin sertifika istek kısmı bakımda hep yarın açılacak diyor sürekli, ama bir türlü açamadılar.

Bu hata o bölümün bakımda oldugunu belirtiyor zaten.

Bu arada konuyu okumadan saçma sapan, "ben de cer dosyası istiyorum işte mail adresim" tarzında mesajlar atmayın. :megafon:

papi11

Üye
bu ne ya, bugün n70'mi verip e50 aldım, şimdide sertifika sorunu yaşıyorum. bu site ne zaman aktif olacak!!!

erkete

Üye
valla herkes beklemede site 1 haftadır bu durumda ayın 14 ü diyorlardı dün ayın 15 dedi bugünde ayın 18i diyor bakalım bakım işi uzun sürmez inş..:(

yakinemu

Üye
bu symbian signed sitesini kac gundur bekliyorum ama tamir var deyip hic bir işlem yaptıkları yok. yani biz sertikalama işlemi için bu siteyemi bağlıyız. yokmu başka çözümü?

oguzhanbjk88

oguzhanbjk88

Üye
superonline adresi giriom kabul etmio

enss

Üye
kardeş çok uğraşmışsın güzel olmuş ama şu resimli bölüme geçmeden önceki bölümü biraz daha açıklarmısın bunu çok aradım allah rızası için yardım et :(

Üst Alt