Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

cihadfurkan

Üye
kardes ben symbiana kayit oldum ttmeil.com hesabi aldim ama siteye kayit olurken bana su mesaji veriyor User email was empty or invalid defalarca denedim olmuyor belki sen bilirsin lütfen yardimi bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

Cevap : Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

kardes ben symbiana kayit oldum ttmeil.com hesabi aldim ama siteye kayit olurken bana su mesaji veriyor User email was empty or invalid defalarca denedim olmuyor belki sen bilirsin lütfen yardimi bekliyorum

ttspeedtt

Üye
Öncelikle yapmıs oldugun ayrıntılı ve detaylı acıklaman için tskr ederim.Ellerine ve emeğine sağlık.Dediğin şekilde butun yonergeneleri tamamladım.Anca PC de, csr dosyası yaratacak Program asagıdaki linkde demıssın ama ben goremedim.Orada takıldım.Yardımcı olursan sevinirim.Tekrar tesekkurler..

caco83

Üye
Arkadaşım öncelikle yapmıs oldugun ayrıntılı ve detaylı acıklaman için tskr ederim
Benim sorunum resimde de gördüğün gibi hata alıyorum dediklerini harfiyen yerine getirdim cer dosyasını da sign yaparak programa gösteriyorum ama bi türlü olmuyo bu hatayı neden alıyorum bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.En kısa zamanda cevabını bekliyoum yoksa bu program beni delirttecek...

esrefcan

Üye
henüz çalıştırmadım ama elinize sağlık.

maviman35

Üye
üye olamadım yardım edin yaa :(

themythboy

Üye
çok Güzel Bi Proğram Ama Ben Kullanamıyorum
Bu Arada Diğer Proğramlar Içinde Tşk Bunu Indirmiştim Yapamadım Sildim:(

kerkenez34

Üye
kardeş ben anlatımın aşamasında her şeyi yaptım fakat bu kumanda programını sertifikalandırma yapıp tele attığımda yüklemıyo gelen uyarı (gerekli uygulama erşimine izin verilmedi ) bu şekilde bi yerde yanlışlıkmı yaptım yoksa telde ayrlamam gereken bi şey mi var. bu arada tel N73 saygılarımla..

caco83

Üye
yaa bizim sorularımızı cevaplayacak bi arkadaş yok mu sitede ...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
n95 e nasıl yapcaz ne kadar zormuş bi oyun yuklemek yaaa yardım eden yokmuuu

sertifika lazım verirseniz cok iyi olur
Konuyu bastan sona okuyup az da bilgisi olan arkadasla gerçekten sorgusuz sualsiz yapar , yapıyor da zaten emin olun daha detaylı ve kolay anlatan yoktur.

Öncelikle yapmıs oldugun ayrıntılı ve detaylı acıklaman için tskr ederim.Ellerine ve emeğine sağlık.Dediğin şekilde butun yonergeneleri tamamladım.Anca PC de, csr dosyası yaratacak Program asagıdaki linkde demıssın ama ben goremedim.Orada takıldım.Yardımcı olursan sevinirim.Tekrar tesekkurler..
İlk mesajda , mesajın en sonunda eklenti var 1 tane dosya gördüyseniz ? :)

Arkadaşım öncelikle yapmıs oldugun ayrıntılı ve detaylı acıklaman için tskr ederim
Benim sorunum resimde de gördüğün gibi hata alıyorum dediklerini harfiyen yerine getirdim cer dosyasını da sign yaparak programa gösteriyorum ama bi türlü olmuyo bu hatayı neden alıyorum bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim.En kısa zamanda cevabını bekliyoum yoksa bu program beni delirttecek...

Sis dosyasının adını kısa yapmanızı not etmistim yani a.sis yapın önce sertifika yapacaginiz dosyayı ardından sertifika yapıp yeniden adlandırın problem degil, muhtemelen bu hata isimden dolayı, isim çok uzun yada karısık karakterler vardır .

yaa bizim sorularımızı cevaplayacak bi arkadaş yok mu sitede ...
İlk mesajı bastan sona okursanız, soruları sormanıza bile gerek kalmadıgını anlayacaksınız ancak kaba taslak okuyan arkadaslar ısrarla cevabı olan soruları soruyorlar maalesef :vur

kerkenez34

Üye
kardeş problemi buldum bi yerde yanlış işlem yapıyomuşum halletim eline sağlık herşey için saol çok güzel bi anlatım.. iyi çalışmalar kolay gelsin....:oke:

caco83

Üye

Sis dosyasının adını kısa yapmanızı not etmistim yani a.sis yapın önce sertifika yapacaginiz dosyayı ardından sertifika yapıp yeniden adlandırın problem degil, muhtemelen bu hata isimden dolayı, isim çok uzun yada karısık karakterler vardır .

İlk mesajı bastan sona okursanız, soruları sormanıza bile gerek kalmadıgını anlayacaksınız ancak kaba taslak okuyan arkadaslar ısrarla cevabı olan soruları soruyorlar maalesef :vur

Arkadaşım sorumuza değer veripte cevapladığın için teşşekkür ederim ama emin ol ben ilk mesajınıda baştan sona okudum hemde 4-5 saat uğraştım ama ne yaptıysam yine o hatayı alıyorum. senin dediğin şekilde de daha önce denemiştim sen mesaj yolladıktan sonrada yine denedim ama halen aynı error mesajı veriyo. Varsa başka bi fikrin paylaşırsan sevinirim...

tamerkiziltan

Üye
ya ben beceremiorum aßicim sen yaparmısın bişiler pm yolla bana ben bakarm saol şimdiden

Marasov46

Marasov46

Üye
eyvallah ancak bu kadar güzel anlaya biliardim
daha kısa olsa :sn:

aarslana

Üye
Kardeş Ingilizcemiz Yok Su Kayıt Işini Bide Bu Sekilde Görüntülü Anlatırsan Cok Mukatdes Gecer Simdiden Tşk

Nenmorin

Nenmorin

Üye
Aga şmdi şu DevCertRequestControl bölümünün 2. adımında IMEI numaramı girioyorum lakin bekledikten sonra farklı bi ekran çıkıyor anlamış değilim...Bi screen shot çektim ilgilenirseniz sewinirim screenshot ı da ekledim...

KaZAaRa

Üye
Yahu ben hiç kayıt olamadım..

2 tane pek tanınmayan mail adresi buldum ama site mail göndermedi..

biri benim ttmail biri de yeni keşfettiğim ick.net maili..

diğer sayfaya geçiyor ama aktivasyon bölümüne yazcak kodu içeren mail gelmiyor..

xcronossx

Üye
yardımın için teşekkürler...allaha emanet ol kardeş..

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
Teşekkürler kardeşim! Ellerine Emeğine sağlık:oke:

ahmet6493

Üye
çok saol kardeş ya ne kadar teşekkür etsem azdır

aarslana

Üye

Üst Alt