ben bu siteye üye olmak için tam 2 saat ugraştım ne yaptıksam arızalı cıkıyo kabuletmio maili bunaldım yaaa en sonunda bi program gibi bişe indirdim bilgisayara noldu bilg coktü sonra madem bu üreticiler bunun bole olcanı bilio beni nie bidaha sertifika neyin ugraştırıolar yaa
ben bu siteye üye olmak için tam 2 saat ugraştım ne yaptıksam arızalı cıkıyo kabuletmio maili bunaldım yaaa en sonunda bi program gibi bişe indirdim bilgisayara noldu bilg coktü sonra madem bu üreticiler bunun bole olcanı bilio beni nie bidaha sertifika neyin ugraştırıolar yaa
Programın işleyişinde, anlatımında ve kullanımında hiçbir problem bulunmamaktadır, hergün çok sayıda sertifikayı sorunsuz sekilde olusturup, isteyen üyelerle paylasıyorum. %1 gibi bir kısmı sorunlu diye geri dönüyor mesaj atarak, onların da baska teknik problemleri var oldugundan dolayı.
negative paylaşımın için çok teşekkür. Çevremdeki insanların telefonları ile ilgili bütün problemleri çözebilmeme rağmen bunu çözememiştim ve gerçekten senin gibi bi idoldan bilgi edinmek iyiydi.yalnız symbian signed sitesi upload sırasında uzun bi zaman alıyor galiba yaklaşık 15 dk dır bekliyorum neyse çok saol
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bu arada aktifmail.net ücretsiz mail veriyor ve site bunu kabul ediyor
Arkadaşlar Sertifikalanmış FlashLite3_signed.sis dosyasını yükliyorum. Fakat telefon "gerekli uygulama erişimine izin verilmedi" diyor anlamadım.Yardımcı olabilirmisin.Telefonum N73.Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar konu hakkında henüz hiç bi fikrim yok soru sormayın ama siteye üye olmak gerçekten eziyet... bi süre sonra şifremi değiştirecem ama şimdilik ihtiyacı olanlar girsin
kullanıcı adı : hallowman@aftekin.com
şifre: maxicep123
Not: giren arkadaşlar lütfen şifreyi değiştirmesin