ayhanzeybek
Üye
rotate me tarzı programlarda hata weriyor bu sanırım programların yasalara uygunluğu ile alakalı bir durum "rockn scroll" indirip denermisin sanırım sensor programlarını imzalamaya çalışıyorsun rockn scroll sorunsuz imzalanıyor ve N95 için mukemmel bir pgorram olduğunu biliyorum.
sitede sing in oluyormusun sitede kayıtlı olan mail adresini mi yazıyorsun bir sorun olacağını düşünemiyorum çünkü benim imzaladığım pro lar mail adresime geliyor.
--------------- Ekleme ---------------
bakın arkadaşlar resimlerle görün nasıl olduğunu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet pgorramı yolladık işlem tamam olduğunu aşağıdaki sayfa gelince anlıyoruz.
ve mutlu son mail adresimize gelen confirme linkkini tıklıyıp confirm ediyoruz ve 1 dakida sonra mail adresimizde programın download linki geliyor kolay gelsin.
artık üye olsanız bile arkadaşlar signed olmuyo site signed işini durdurmuş...harunf kardeşim bunu yapan Nokia değil program yazan hıyarlar bende senin gibi çare arıyorum ama mlsf üzgünüm ki tlfn bilgim olmasına karşın inan symbian signed denen siteye 1aydır üye olamıyoruz küçücük site göçüp duruyor iş yaş anlayacağın....! ama şu konuda seni aydınlatayım die yazdım Nokia nın programlarla ilgili yamuğu yok
kardeş sen siteye giriş yapmadığın için o buttonun gölgesi duruyo ama girsen bile signed yapamazsın artık...arkadaşlar allah aşkına yardım edin deliricem artık symbiansingned sitesine giriyorum (mysymbiansingned )seçenegine tıklayamıyorum gölgeli duruyor.yanındakine tıklayabiliyorum sadece nasıl olacak birisi bi yardım etsin lütfen bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler ...mail: Ayhan.zeybek78@hotmail.com
1 dakika sonra mail adresime hiçbir mesaj gelmedi. hani programı signed yapıp linkini mail adresime yollayacaklardıya. 3 saat oldu hala bekliyorum...
kardeş sen siteye giriş yapmadığın için o buttonun gölgesi duruyo ama girsen bile signed yapamazsın artık...
al sana site girişi için gerekli olan isim ve şifre vereyim...
login:
dadas25@ick.net
password:
mustafakaya_
ya problem mailse ick.netten kolayca alınıyo. ama legal areengement die bişe var onuda okumaya basınca açılmıyo. çektiğim tüm bu eziyet ssadece fexplorer için ya.oyunun canı cehenneme biri yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiin
sonunda bende yaptım Allah a şükür
dostlarım aylarca uğraşıp siteye üye olucak bi mail adresi buldum kaydımı yaptım yapmadıım şey kalmadı tam herşey oldu derken site ücretlendirilmiş.herşeye giriyorum ama o cer uzantılı dosyayı alamıyorum
tamam arkadaşım bak mailide şifreyide verdim hadi tamamlada ya bakalım nasıl yapacanüyeliğini tamamlamamış giriş yapılamıyor.
tamam arkadaşım bak mailide şifreyide verdim hadi tamamlada ya bakalım nasıl yapacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?