Tr_SERGEN Üye teknolojibaronu' Alıntı: Oda doğru ama benim demek istediğim yani Symbian kullanıcısı genelde samsung a kötü bakar Genişletmek için tıkla ... tüm ömrüm samsungu kötülemek ve nokia fanlığıyla geçtim taki note 3 alana kadar
teknolojibaronu' Alıntı: Oda doğru ama benim demek istediğim yani Symbian kullanıcısı genelde samsung a kötü bakar Genişletmek için tıkla ... tüm ömrüm samsungu kötülemek ve nokia fanlığıyla geçtim taki note 3 alana kadar
Enpatsu Shakugan Üye Sagopa Kajmer' Alıntı: 4 yıldır Symbian kullanıyorum ama memnunum (Kendi bile inanmadı) Genişletmek için tıkla ... Belle olsa yine iyi s60v5 çok kötü
Sagopa Kajmer' Alıntı: 4 yıldır Symbian kullanıyorum ama memnunum (Kendi bile inanmadı) Genişletmek için tıkla ... Belle olsa yine iyi s60v5 çok kötü
Furkan Emekli Üye The Nightmare' Alıntı: Belle olsa yine iyi s60v5 çok kötü Genişletmek için tıkla ... O kadar da değil.Geçen gün abartısız 200 metre ileri attım hatta yerden eğilerek atıyordum elim yere sürttü hafif kıvılcım çıktı.Telefon bayağı uzağa gitti.Hala cayır cayır çalışıyor Son düzenleme: 14 Eki 2014
The Nightmare' Alıntı: Belle olsa yine iyi s60v5 çok kötü Genişletmek için tıkla ... O kadar da değil.Geçen gün abartısız 200 metre ileri attım hatta yerden eğilerek atıyordum elim yere sürttü hafif kıvılcım çıktı.Telefon bayağı uzağa gitti.Hala cayır cayır çalışıyor