Symbian neden demoje oldu nokia neden bırakacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Symbian neden demoje oldu nokia neden bırakacak
symbian bir aralar en popülerldi harika idi ne olduda geriledi android ve windows neden popüler olduda symbian demoje oldu .
Aslında symbian çok iyi gidiyordu.ne oldu neler değistide böyle oldu nokia kafayımı yedi.

m.f.y

Üye
Kardesim symbian da yeterli uygulama olmadığından ve artık ihtiyaçları karşılayamadığından bırakıldı. Geliştirmeye çalıştılar ama yine çok tutmadı. Nokia şu anda win8 kullanıyor ama gizli gizli işletim sistemi geliştirdiği söyleniyor

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
arkadaş symbian teknolojiye ayak uyduramadı
Not:Rivayete göre Symbian dünyaya iki kez hakim olacak ilkini oldu. ikinci kez olacak

• Beğen
Tepkiler: polattt47
enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaş symbian teknolojiye ayak uyduramadı
Not:Rivayete göre Symbian dünyaya iki kez hakim olacak ilkini oldu. ikinci kez olacak

o biraz zor çünki destek kesildi kesilicek symbian'dan

Samet.25

Eskiden nokia 1 numarali telefon tercihimdi n97 kullaniyodum ilk akilli telimdi iphone verseler degismezdim simdi samsung un orta derece olan teli 5830i yi kullaniyorum nokia ile arasindaki farklari gordum mesela nokia tellerin hafizalarini yuksek tutyo ama sistem kaldirmiyo cok kasilmalar oluyo n97 n8 n9 ayni sorunlar bide android ve ios gibi cok uygulamaya sahip ama ise yarayan uygulamasi yok androidde mesela aklima telde ihtiyacim olacak bi prgram geliyo markete yaziyorum tak diye karsima cikiyo nokiada boyle degil nokia isletim sistemini degistrrse binlerce uygulama cikarsa apple i bile gecebilir ama bence nokia 3310 tarzi tellerde basarili akilli telefon isine ya tam gircek yada hic bulasmicak

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
tesekürler bilgi için arkadaşlar

akababa

Üye
Kardesim symbian da yeterli uygulama olmadığından ve artık ihtiyaçları karşılayamadığından bırakıldı. Geliştirmeye çalıştılar ama yine çok tutmadı. Nokia şu anda win8 kullanıyor ama gizli gizli işletim sistemi geliştirdiği söyleniyor

ahahaha o rivayet konusu müslüman ülkenin dünyaya hakimiyetiyle ilgili değilmiydi :D :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
valla karıştı heralde :) :)

ka_za

ka_za

Üye
lazye

lazye

Üye
aslında symbiandan desteğini çekmedi şuanda biz symbian belle dediğimz nokia belle aslında nokia symbian sadece asha serilerinde kullanacak...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Harbi lafı ortaya attım şimdi ben de gülüyorum :) :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
geçmiş olsun ne deyim

anisti

anisti

Üye
bencede desteğini çekmemeli değişiklik yaparak devam etmeli o zaman androidi siler atar bence

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
yok kardeş artık symbian bitti artık nokianın amacı yeni işletim sistemi geliştirip aynı symbian gibi sadece kendi tellerinde kullanmalı.

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
symbian bir aralar en popülerldi harika idi ne olduda geriledi android ve windows neden popüler olduda symbian demoje oldu .
Aslında symbian çok iyi gidiyordu.ne oldu neler değistide böyle oldu nokia kafayımı yedi.

Tamamen bitince telefonlar a ne olacak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Symbian işletim sistemli telefonlar yerini yeni işletim sistemli telefonlara bırakmıştır.Konu sohbet havasına girmeden keyifli forumlar.:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt