Symbian İşletim sistemi hakkında bilgisi olanlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Symbian İşletim sistemi hakkında bilgisi olanlar..
Merhaba arkadaşlar uzun bir araştırma süreci sonrası N8 almaya karar verdim ( Navigasyon ve Kamera nedeniyle ) .. İşletim sistemi Symbian fakat ben daha önce hiç Symbian kullanmadım..Acaba nasıldır symbian .. Uygulama çok kullanan biri değilim fakat gerekli uygulamalar da hoşuma gidiyor..Symbian bu konuda sizce yeterli mi ?? Not : Bu konuda bilgisi olan bir çok arkadaş var .. Ben herkesin görüşünü almak istedim ..

TEKRAR TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR ...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim gerekli uygulamalardan kastın nedir?

vavra22

vavra22

Üye
kardeş symbian belle haricindekiler iş yapmaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o zaman n8 sana gider

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle ??

Krofessional

Sakın alma uzak durr

bountykiller

bountykiller

Üye
kro senin symbianla derdn ne? Heryere girip aynı şeyi yazıyor.

Kardş n8 işini fazlasıyla görür.

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
kardeşim facebook twiter nagivasyon ws ws fazlasıyla var anroid teki oyunların çoguda var

uygulamada sıkıntı çekmezsin

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Merhaba arkadaşlar uzun bir araştırma süreci sonrası N8 almaya karar verdim ( Navigasyon ve Kamera nedeniyle ) .. İşletim sistemi Symbian fakat ben daha önce hiç Symbian kullanmadım..Acaba nasıldır symbian .. Uygulama çok kullanan biri değilim fakat gerekli uygulamalar da hoşuma gidiyor..Symbian bu konuda sizce yeterli mi ?? Not : Bu konuda bilgisi olan bir çok arkadaş var .. Ben herkesin görüşünü almak istedim ..

TEKRAR TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR ...

ben bugün n8 den lg optimusa geçtim kamera istiyorsan n8 bir abide ama androidli bir telde başka oluyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt