60x60 piksel büyüklüğünde ne efekti olduğunu gösteren resim mevcut. Uygulama yayınlanma aşamasına gelince (çok kısa bir süre sonra) tüm detayları videoları ve ekran görüntülerini yeni bir başlık altında paylaşacağım...
kullanıcılar memnun olacak ama ben memnun olamayacağım. Korsan işi epey zora sokuyor. Aslında iptal etmiştim ama bu kadar emeğim boşa gitmesin dedim. Son uygulamam olsun bu da...
kesin bir yayınlanma tarihi veremezmisiniz? görünüşe göre yine en az 1 haftası var gıbı anlıyorum konusmalarınızdan, bir de aklınızda illaki ücretin ne kadar olacağıda şekillenmiştir? not : ücretin ne kadar olacağı önemli değilde, ne zaman çıkacağının ne kadar erken olması önemli
hayır bende symbian kullanıyorum(n8-00) sorun orda değil, sorun kullandığımız telefonun artık bitmiş olmasında symbianın nokia kullananlara yapmış olduğu haksızlıkta...
hayır bende symbian kullanıyorum(n8-00) sorun orda değil, sorun kullandığımız telefonun artık bitmiş olmasında symbianın nokia kullananlara yapmış olduğu haksızlıkta...