Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

kilic450

Üye
mobile security hata verdi.'' yüklenemiyor. bu klasör bir bileşen''

karacehennem200

Üye
kardeş çok teşekkür ederim istediğim sonuca senin konun sayesinde ulaştım. 2 AYDIR UĞRAŞIYOM BUGÜN BUNA BAKARAK HALLETTM TEŞEKKÜRLER KARDEŞ..

Eskalibur97

Üye
arkadaşlar mrk ettiğim bi konu varda.cvplarsanız çok sevinirim.şimdi teli hackleyince sadece unsignedlarımı indiriyor yoksa hem signed hem unsigned mı ?? Birde hacklemenin bir zararı olurmu (yan etki gibi birşeyi varmı teli yawaşlatması gibi vs.) Şimdiden tşkkürler

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mrk ettiğim bi konu varda.cvplarsanız çok sevinirim.şimdi teli hackleyince sadece unsignedlarımı indiriyor yoksa hem signed hem unsigned mı ?? Birde hacklemenin bir zararı olurmu (yan etki gibi birşeyi varmı teli yawaşlatması gibi vs.) Şimdiden tşkkürler
cevabı 1.sayfada konuda yazıyo ama ben tekrardan kopyalayım buraya en iyisi;
teli hackleyince signedlarıda unsignedları da yükleyebilirsin

Hack Nedir? Gerekli işlemlerden sonra telefonunuzun sistem dosyalarına erişmesini ve üzerinde düzenleme dahi yapabilmenizi sağlar.Kötü bir yanı yoktur telefonu yavaşlatma falan da yapmaz.Sertifikasız bir şekilde, normal şartlarda yükleyebildiğiniz signed uygulama ve oyunların yanında, unsigned olanları da yükleyebileceksiniz.Ayrıca size yama mod ve widgetlerle birlikte telefonunuzu özelleştirebilme fırsatı verecek.Eğer telefonunuzdan faydalanmak istiyorsanız hack kaçınılmaz.Biraz vakit ayırıp yapın ve aradan çıkarın bence
Hack yaptım ama telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayabilirim?: Forumdan herhangi bir unsigned olan uygulama veya oyun yükleyerek hack işleminin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini kolayca anlayabilirsiniz.
Örnek olarak bir unsigned uygulama linki veriyorum:
Örnek Unsigned Uygulamayı İndirmek için Tıkla!
Telefonumu hackledim.Hacki sadece gerektiği zamanlar nasıl kullanabilirim? :
Rom Patcher uygulamasına girip openforall ve installserver yamalarını etkisizleştirdiğiniz zaman yani yamalar şu şekilde olduğunda;
telefonunuzu hacksizmiş gibi kullanabilirsiniz.

okn85

Üye
c6-01 telefonumda calıştı teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: uribaju
yselamet

yselamet

Üye
n8 belle için oldu tşk

• Beğen

61beyzade61

Üye
kardesım ellerıne saglık super anlatmıssın

• Beğen

Eskalibur97

Üye
Yaw kardeşim ben daha ilkinde pelt oldum yaw symbianhack.rar dosyasını açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor zip e flnda baktım gözükmüor 2-3 kere baştan indirdim yoq olmadı bi el atsanız çok sevinicem telim c6 01 belle refresh herkesde yükleniyor bnde ne ayrıcalık vr bide winrar ı indirip denedim oldu ancak bu seferde xplore ye süresi geçmiş sertifika verdi o resimdeki gibi sertifikalar zaten tümündeydi yani aynısı ancak olmadı yine aynı hata bide orda farklı xplore bulun ibdirin demişsin kardeş bi el atıp yeni xplore dosyası verebilinmi bugün hacklerim diyodum ama dosyalar hep sorunlu yaw yarına yeni xplore dosyasını koyabilirsen çok iyi olr şimdiden saolasın

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yaw kardeşim ben daha ilkinde pelt oldum yaw symbianhack.rar dosyasını açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor zip e flnda baktım gözükmüor 2-3 kere baştan indirdim yoq olmadı bi el atsanız çok sevinicem telim c6 01 belle refresh herkesde yükleniyor bnde ne ayrıcalık vr bide winrar ı indirip denedim oldu ancak bu seferde xplore ye süresi geçmiş sertifika verdi o resimdeki gibi sertifikalar zaten tümündeydi yani aynısı ancak olmadı yine aynı hata bide orda farklı xplore bulun ibdirin demişsin kardeş bi el atıp yeni xplore dosyası verebilinmi bugün hacklerim diyodum ama dosyalar hep sorunlu yaw yarına yeni xplore dosyasını koyabilirsen çok iyi olr şimdiden saolasın

http://www.maxicep.com/symbian-3-do...bian-3-signed-tek-simge-tam-surum-421382.html

http://www.maxicep.com/symbian-3-do...s60v3-s-1-s-3-signed-resmi-turkce-620099.html

http://www.maxicep.com/symbian-3-do...3-signed-resmi-turkce-552080.html#post5553056

Eskalibur97

Üye
hangisi en iyidir kardeşim onu indirmem mantıklı olr çok saol bu arada

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hangisi en iyidir kardeşim onu indirmem mantıklı olr çok saol bu arada

Farketmez herhangi birini indir, önemli olan sorunsuz yüklensin..

hack işleminden sonra kaldırır son sürümünü yüklersin...

anyroom

Üye
xplore sertifika süresi geçmiş diyo yardım :((

barda06

Üye
çok tşk ederim arakdaşım biraz ugraştım ama oldu ellerine saglık :)

• Beğen

Eskalibur97

Üye
kardeşim şimdi snn verdiklerinden türkçelerdede süresi geçmiş yazıyor yine sadece en üstteki tam sürüm yüklendi ancak bendede tam olarak ingilizce yoq nasıl kopyalayacağım selected fln atıyorum ama c ye atamıyorum imkanın olursa resimli anlatırsan ya da detaylı anlatırsan çok sevinirim veyz varsa son çıkmış türkçe xplore onuda verirsen iyi olr yaw bnm telde bi sorun mu var çözemedim hep süresi geçmiş sertifika veriyor daha linkleri halledemiyoz bide hack yapcaz ;S şimdiden saolasın inş kısmetse bugün hackleyecez şu xplorenin yüzünden başka yönetici yoqmuş gibi nese bi yrdım edersen çok iyi olr kardeşim

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kardeş c ye nasıl atıoz bi sölesen iyi olr
x-plore yükle.daha sonra x-ploreye gir Symbianhack.rar dosyasının içine gir ondan sonra [MaxiCep] SymbianHack klasörüne tıkla ve onun içindeki tmquarantine klasörüne dosya çıkar yap.ve sonrasında C: hedefine 2 kere tıkla.bu sayede tmquarantine klasörü direk C: dizininde olacak

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeşim şimdi snn verdiklerinden türkçelerdede süresi geçmiş yazıyor yine sadece en üstteki tam sürüm yüklendi ancak bendede tam olarak ingilizce yoq nasıl kopyalayacağım selected fln atıyorum ama c ye atamıyorum imkanın olursa resimli anlatırsan ya da detaylı anlatırsan çok sevinirim veyz varsa son çıkmış türkçe xplore onuda verirsen iyi olr yaw bnm telde bi sorun mu var çözemedim hep süresi geçmiş sertifika veriyor daha linkleri halledemiyoz bide hack yapcaz ;S şimdiden saolasın inş kısmetse bugün hackleyecez şu xplorenin yüzünden başka yönetici yoqmuş gibi nese bi yrdım edersen çok iyi olr kardeşim
Aşağıdaki yolu takip ederek x-plore u türkçe yap

Menu> tools> configuration > Açılan sayfadan önce üstteki kutucukları işaretle, sonra da aşağı doğru in, language yazan yerin kenarındaki oklara dil türkçe olana kadar tıkla...

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
x-plore sürümü önemli değil hack yaptıktan sonra en sonki sürümü kurarsın zaten önemli olan x-plore ile işimizi yapabilmemiz.Türkçe olması ayarlardan hallediliyor kolayca zaten.konudaki x-plore signed yani süresi geçmiş sertifika yazmaması lazım ilginç gerçekten şunu yap birdaha konudaki x-ploreyi yüklemeyi dene 1.sayfadan aynen kopyalıyorum.
"Menü" > "Ayarlar" > "Yüklemeler" > "Yükleme Ayarları" na gelin ve ayarlarınızı resimdeki gibi yapın.

Üst Alt