mobile security hata verdi.'' yüklenemiyor. bu klasör bir bileşen''
cevabı 1.sayfada konuda yazıyo ama ben tekrardan kopyalayım buraya en iyisi;arkadaşlar mrk ettiğim bi konu varda.cvplarsanız çok sevinirim.şimdi teli hackleyince sadece unsignedlarımı indiriyor yoksa hem signed hem unsigned mı ?? Birde hacklemenin bir zararı olurmu (yan etki gibi birşeyi varmı teli yawaşlatması gibi vs.) Şimdiden tşkkürler
c6-01 telefonumda calıştı teşekkürler...
n8 belle için oldu tşk
kardesım ellerıne saglık super anlatmıssın

Yaw kardeşim ben daha ilkinde pelt oldum yaw symbianhack.rar dosyasını açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor zip e flnda baktım gözükmüor 2-3 kere baştan indirdim yoq olmadı bi el atsanız çok sevinicem telim c6 01 belle refresh herkesde yükleniyor bnde ne ayrıcalık vr bide winrar ı indirip denedim oldu ancak bu seferde xplore ye süresi geçmiş sertifika verdi o resimdeki gibi sertifikalar zaten tümündeydi yani aynısı ancak olmadı yine aynı hata bide orda farklı xplore bulun ibdirin demişsin kardeş bi el atıp yeni xplore dosyası verebilinmi bugün hacklerim diyodum ama dosyalar hep sorunlu yaw yarına yeni xplore dosyasını koyabilirsen çok iyi olr şimdiden saolasın
hangisi en iyidir kardeşim onu indirmem mantıklı olr çok saol bu arada
xploreyi nereden yükledin?xplore sertifika süresi geçmiş diyo yardım(
x-plore yükle.daha sonra x-ploreye gir Symbianhack.rar dosyasının içine gir ondan sonra [MaxiCep] SymbianHack klasörüne tıkla ve onun içindeki tmquarantine klasörüne dosya çıkar yap.ve sonrasında C: hedefine 2 kere tıkla.bu sayede tmquarantine klasörü direk C: dizininde olacakkardeş c ye nasıl atıoz bi sölesen iyi olr
Aşağıdaki yolu takip ederek x-plore u türkçe yapkardeşim şimdi snn verdiklerinden türkçelerdede süresi geçmiş yazıyor yine sadece en üstteki tam sürüm yüklendi ancak bendede tam olarak ingilizce yoq nasıl kopyalayacağım selected fln atıyorum ama c ye atamıyorum imkanın olursa resimli anlatırsan ya da detaylı anlatırsan çok sevinirim veyz varsa son çıkmış türkçe xplore onuda verirsen iyi olr yaw bnm telde bi sorun mu var çözemedim hep süresi geçmiş sertifika veriyor daha linkleri halledemiyoz bide hack yapcaz ;S şimdiden saolasın inş kısmetse bugün hackleyecez şu xplorenin yüzünden başka yönetici yoqmuş gibi nese bi yrdım edersen çok iyi olr kardeşim
x-plore sürümü önemli değil hack yaptıktan sonra en sonki sürümü kurarsın zaten önemli olan x-plore ile işimizi yapabilmemiz.Türkçe olması ayarlardan hallediliyor kolayca zaten.konudaki x-plore signed yani süresi geçmiş sertifika yazmaması lazım ilginç gerçekten şunu yap birdaha konudaki x-ploreyi yüklemeyi dene 1.sayfadan aynen kopyalıyorum.kardeşim şimdi snn verdiklerinden türkçelerdede süresi geçmiş yazıyor yine sadece en üstteki tam sürüm yüklendi ancak bendede tam olarak ingilizce yoq nasıl kopyalayacağım selected fln atıyorum ama c ye atamıyorum imkanın olursa resimli anlatırsan ya da detaylı anlatırsan çok sevinirim veyz varsa son çıkmış türkçe xplore onuda verirsen iyi olr yaw bnm telde bi sorun mu var çözemedim hep süresi geçmiş sertifika veriyor daha linkleri halledemiyoz bide hack yapcaz ;S şimdiden saolasın inş kısmetse bugün hackleyecez şu xplorenin yüzünden başka yönetici yoqmuş gibi nese bi yrdım edersen çok iyi olr kardeşim