Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

rapchi55

Üye
bu hack işini yapınca değişik ekran koruyucu( saat yerine hareketli değişik şeyler) ve galaxy 3 deki gibi animasyonlu (dokununca hareket eden) tema vs yükleyebilicek miyiz ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobile security ekte yoktu internette de bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

mobile security symbian hack paketinin içinde

- - - Eklendi - - -

telefonum c5-03 mobile security kurdum ama açılmadı sonrada silmek istediğimde silemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Telefonu tekrar başlat açılması gerekir...

- - - Eklendi - - -

bu hack işini yapınca değişik ekran koruyucu( saat yerine hareketli değişik şeyler) ve galaxy 3 deki gibi animasyonlu (dokununca hareket eden) tema vs yükleyebilicek miyiz ?

Hack işlemi sertifika hatası veren uygulamarı yükleyebilmeni ayrıca sisteme müdahale imkanı verir.
Rompatcher yamalarını kullanarak tema efekti yükleyebilirsin ama galaxy deki gibi animasyonlu temalar oluyormu onu bilmiyorum..

pksyn

Üye
5 defa aynı işlemi yaptım ama security yine açılmıyor

pksyn

Üye
kardeşim malesef telefondan kaldıramıyorum

pksyn

Üye
görünüyor kaldır diyorum. Ama hiç bir ilerleme yok kaldırılıyor diyor öyle kalıyor 5 6 dk bekliyorum belki ilerleme olur diye ama ilerlemiyor.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Uygulamayı tekrar yüklemeyi dene, hedef sorarsa başka bir sürücü seç..

pksyn

Üye
kardeşım ilgn için teşekkür ederim sonunda kaldırabildim

karabay1905

Üye
bende C:/sys/bin klasörü bir türlü çıkmıyor kendim oluşturayım mı ?

EDİT: Olmuyor hocam sys de bin çıkmıyor. Bu rom pacher da girince sys/bin/patcher.ldd not found hatası veriyor ama yinede giriyor installer RP+ Open4All RP+ çıkıyor başlarındaki simge mavi bi ok var bunları aktifleştirmek için X mi olmalı seçeneklerde Remove from AUTO var yani olmuş olması gerekmez mi?

Edit: tamamdır hocam başka konuda yaptım oldu :D çok sağolun :D

lazye

lazye

Üye
e 71 hangisi installserver ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:tşk:

lazye

lazye

Üye
e 71 installer server olmuyo yardım ilk yöntemde 2. yöntemde hangi installer serverı indircem

Emrgncy

Emrgncy

Üye
e 71 installer server olmuyo yardım ilk yöntemde 2. yöntemde hangi installer serverı indircem

Biraz bekle...

- - - Eklendi - - -

Linke tıkla zip dosyasını indir.

x-plore ile zip'i aç ve içindeki install dosyasını C/ sys/ bin klasörüne at.

Telefonu restart yap ve rompatcher'ı çalıştır open4all yamasını aktif et tamamdır.

bloody95

Üye
arkadaşım mobil securityde karantinaya girdikten sonra seçeneklerde mark all filesi bulamadım bide ınstalserverde s3 exe dosyasına tıklayınca no wiever found diye hata veriyor bi yardım ediversen?

- - - Eklendi - - -

arkadaşım mobil securityde karantinaya girdikten sonra seçeneklerde mark all filesi bulamadım bide ınstalserverde s3 exe dosyasına tıklayınca no wiever found diye hata veriyor bi yardım ediversen?

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Mobil security uygulamasını açınca üç adet yama görünmesi gerekiyor, yamalar görünüyor mu?

installserver.exe dosyasına tıklamayacaksın, onu x-plore ile c/sys/ bin klasörüne atacaksın...

bloody95

Üye

Mobil security uygulamasını açınca üç adet yama görünmesi gerekiyor, yamalar görünüyor mu?

installserver.exe dosyasına tıklamayacaksın, onu x-plore ile c/sys/ bin klasörüne atacaksın...

mobil securityde 3yama gözükmüyor ve xploreyle sys bine nasıl kopyalıyacağım?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobil securityde 3yama gözükmüyor ve xploreyle sys bine nasıl kopyalıyacağım?

Daha önceden telefonunu hacklemişmiydin?

görünmesi gerekiyor...

x-plore u aç ve install dosyası eğer zipin içindeyse çıkar de, ve hedef olarak c/sys/ bin klasörünü seç,

zipin içinde değil ise, bu sefer seçeneklerden taşı de ve yine hedefi c/sys/ bin olarak seç.

Yapamadığın yerde haber ver...

bloody95

Üye

Daha önceden telefonunu hacklemişmiydin?

görünmesi gerekiyor...

x-plore u aç ve install dosyası eğer zipin içindeyse çıkar de, ve hedef olarak c/sys/ bin klasörünü seç,

zipin içinde değil ise, bu sefer seçeneklerden taşı de ve yine hedefi c/sys/ bin olarak seç.

Yapamadığın yerde haber ver...

daha önce haclemedim mobil securityi açınca karantina liste girince no data dior seçeneklerde sadece help war

Emrgncy

Emrgncy

Üye
daha önce haclemedim mobil securityi açınca karantina liste girince no data dior seçeneklerde sadece help war

Mobil security uygulamasını açınca 3 adet yama görünmesi lazım..

Tmquarantine dosyasını C kök dizinine atmış mıydın?

Dikkat et klasör olarak atacaksın zip olarak veya sadece içindekileri değil.

Üst Alt