mobile security ekte yoktu internette de bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
telefonum c5-03 mobile security kurdum ama açılmadı sonrada silmek istediğimde silemedim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bu hack işini yapınca değişik ekran koruyucu( saat yerine hareketli değişik şeyler) ve galaxy 3 deki gibi animasyonlu (dokununca hareket eden) tema vs yükleyebilicek miyiz ?
5 defa aynı işlemi yaptım ama security yine açılmıyor
kardeşim malesef telefondan kaldıramıyorum
çok sağolun 
e 71 installer server olmuyo yardım ilk yöntemde 2. yöntemde hangi installer serverı indircem
arkadaşım mobil securityde karantinaya girdikten sonra seçeneklerde mark all filesi bulamadım bide ınstalserverde s3 exe dosyasına tıklayınca no wiever found diye hata veriyor bi yardım ediversen?
- - - Eklendi - - -
arkadaşım mobil securityde karantinaya girdikten sonra seçeneklerde mark all filesi bulamadım bide ınstalserverde s3 exe dosyasına tıklayınca no wiever found diye hata veriyor bi yardım ediversen?
Mobil security uygulamasını açınca üç adet yama görünmesi gerekiyor, yamalar görünüyor mu?
installserver.exe dosyasına tıklamayacaksın, onu x-plore ile c/sys/ bin klasörüne atacaksın...
mobil securityde 3yama gözükmüyor ve xploreyle sys bine nasıl kopyalıyacağım?
Daha önceden telefonunu hacklemişmiydin?
görünmesi gerekiyor...
x-plore u aç ve install dosyası eğer zipin içindeyse çıkar de, ve hedef olarak c/sys/ bin klasörünü seç,
zipin içinde değil ise, bu sefer seçeneklerden taşı de ve yine hedefi c/sys/ bin olarak seç.
Yapamadığın yerde haber ver...
daha önce haclemedim mobil securityi açınca karantina liste girince no data dior seçeneklerde sadece help war