Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

yucelkrc

Üye
hocam öncelikle emeğinize sağlık derlemeniz çok güzel ve gayet anlaşılır olmuş;

KLASÖRÜN İÇİNDEKİ INSTALLSERVER MODELLERİ: adı altında

installserverS3 : kırmızı renkle yazılıdığı için sanki installserver934 : adı altında yazılan telefon modelleri ile karışmış gibi duruyor.

installserverS3 yükleyecegime installserver934 yüklemişim bir saattir uğraşıyorum.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
hocam öncelikle emeğinize sağlık derlemeniz çok güzel ve gayet anlaşılır olmuş;

KLASÖRÜN İÇİNDEKİ INSTALLSERVER MODELLERİ: adı altında

installserverS3 : kırmızı renkle yazılıdığı için sanki installserver934 : adı altında yazılan telefon modelleri ile karışmış gibi duruyor.

installserverS3 yükleyecegime installserver934 yüklemişim bir saattir uğraşıyorum.

rica ederim.gözümden kaçmış :( hatırlattığınız için teşekkürler hemen düzelttim :oke:

- - - Eklendi - - -

Anlatım için paylaşım için ve yardım için teşekkürler.
603 te ilk defa hack işlemini bu konuyla denedim. Ekteki tüm dosyaları indirip sırasıyla uyguladım.
1- Xplore ile C dizinine tmquarantine klasörünü attım.
2- Mobile Security kurup restart sorusuna hayır dedim. Programı açtım seçeneklerden Quarantine list'e tıkladım ve yine seçeneklerden Mark All dedim 3 dosyayıda seçtim, seçeneklerden restore dedim programı kapatıp sildim. Sil dedikten sonra telefon kendini tekrar başlattı açılınca hemen sildim.
3- RomPatcher'i C'ye kurdum açtım ve Installserver ve Open4all seçeneklerini seçerek yeşil şekilde aktif yaptım sırayla ikisinede Auto dedim kapattım programı.
4- Son olarak installer.exe dosyamı installserverS3 (Nokia 603 için) klasöründen çıkarım C:/sys/bin içerisine attım ve kopyaladığım dizinlerden de sildim sadece C:/sys/bin içerisinde var.

Elimdeki Unsigned uygulamayı yüklemek için başlattım ama sertifika hatası aldım. Sorun nerede sizce?
Son çare alternatif seçeneklerden [MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip içerisindeki dosyayı C:/patches içerisine atıp RomPatcher programını açıp o dosyayı aktif ederek Auto dedim ve artık sertifikasız uygulamaları yükleyebildim. İlla bu son dosyayı atmak şart herhalde?
evet ilk maddelerde yapamayanlar illaki olacaktır onlar için alternatifleri bulup bir bir ekledim konuya ve size rastgelmiş artık ama işe yaradıysa ne mutlu :)

kigilierkan

Üye
KARDEŞİM EMEĞİNE ELİNE SAĞLIK..TELEFONUM N95--V.35.0.002 VERSİON çok uğraştım birsürü yöntem denedim ama olmadı,sayende telefonum hacklenmiş oldu.çook teşekkürler

serdar_gs

serdar_gs

Üye
İşe yaradı tabi hackledik sonuçta teşekkürler :)

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
tşkrler kardeş allah razı olsun senden......

tnyglle

Üye
nokia c6-01 kullanıyorum
tmquarantine klasör olarak atamıyorum ne yapmam lazım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hocam bütün işlemleri yaptım fakat installserver.exe yi x-plore den nasıl sys/bin e atacağım onla uğraşıyorum :) çıkartamadım

- - - Eklendi - - -

hackledim hocam çok teşekkürler

Hayırlı olsun...

kaan5561

Üye
Allah (c.c.) senden razi olsun kardesim o kadar ugrasmistim senin yonteminle yaptim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
beyler ben dün smart installeri güncelleyebilmek için hacki kaldırıp tüm dosyalarınıda silmiştim. Şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat rompatcheri kurduğumda patches klasörüne open4all.rpm ve smartinstaller.rpm dosyaları gelmiyor (: ne yapmam lazım? yardım pls :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
beyler ben dün smart installeri güncelleyebilmek için hacki kaldırıp tüm dosyalarınıda silmiştim. Şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat rompatcheri kurduğumda patches klasörüne open4all.rpm ve smartinstaller.rpm dosyaları gelmiyor (: ne yapmam lazım? yardım pls :)

Bekle sana yamaları upload edeyim c/patches veya e/ patches klasörüne kopyala varsa her iki klasöre de olabilir

- - - Eklendi - - -

Linkteki dosyayı indir ve zip'in içindekileri c/ patches klasörüne at.
Telefonu restart yap ve rompatcher'ı aç görmesi lazım..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Teşekkürler indirdim elimde bulunsun. Neden böyle yaptı anlam veremedim şimdide mobile security yüklenmiyor yüklenemedi hatası veriyor iyice kafamı bozdu telefon basacam flashı. Teşekkürler.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Teşekkürler indirdim elimde bulunsun. Neden böyle yaptı anlam veremedim şimdide mobile security yüklenmiyor yüklenemedi hatası veriyor iyice kafamı bozdu telefon basacam flashı. Teşekkürler.

Yeniden bir format at düzelir...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
iftardan sonra formatı ve flashı basacam büyük ihtimal teşekkürler :)

jackal02

jackal02

Üye
arkadasım Allah razı olsun bu dert delı etmistı kurtuldum sayende

serdar_gs

serdar_gs

Üye

Yeniden bir format at düzelir...

c:/sys/bin içinden patcher.ldd 'leri silmiştim şimdi mobile securityde kurulmuyo rompatcherde açılırken patcher*.ldd hatası veriyor flash atacam şimdi sıkıldım sağol

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
c:/sys/bin içinden patcher.ldd 'leri silmiştim şimdi mobile securityde kurulmuyo rompatcherde açılırken patcher*.ldd hatası veriyor flash atacam şimdi sıkıldım sağol

daha önce hack yaptığınız için kalıntılar sorun oluşturabilir.Flash attıktan sonra hack'i tekrar yapmak en garanti yol.

majorty

Üye
ben tüm adımları doğru bir şekilde yapıyorum ve hata almıyorum fakat hala sertifikalı uygulamaları açamıyorum :)
sorun nedir acaba,bir de ben birkaç defa hack denemiştim o yüzden ayarları falan mı bozdum

Üst Alt