Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Emrgncy112
anasayfada içerik ekle diye bir seçenek yok. widget ekle kısyol ekle falan var.

- - - Eklendi - - -

Emrgncy112

- - - Eklendi - - -

Emrgncy112

Tamam sende widget ekleyi seç yüklediğin widget görünecektir :oke:

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
5. Tekrar seçeneklere girin ve Restore at all files'a tıklayın.

arkadaşlar seçeneklerin ininde restore at all files diye birşey yok.............

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5. Tekrar seçeneklere girin ve Restore at all files'a tıklayın.

arkadaşlar seçeneklerin ininde restore at all files diye birşey yok.............

Mobil security açınca seçeneklerden Quarantina list diyeceksin ve ekranda 3 adet yama görünecek, tekrar seçeneklerde mark/unmark seçeneğini açıp markall diyeceksin ve ekrandaki 3 yamanında işaretlendiğini göreceksin. Tekrar seçenekler diyip restore yi tıklayacaksın ve ekrandaki 3 yamanında silindiğinden emin ol...

Şimdi diğer adımlara geçebilirsin

memolika

Üye
Nokia 500de denendi çalışıyor

yebtiyatro

yebtiyatro

Üye
Eyvallah kardeş denedim çalıştı telefonum C7 allah razı olsun

kefhean

Üye
ellerine sağlık.

academi48

Üye
çok faydalı bir konu olmuş ve konuyu sürekli güncel tutuyorsun gerçekten tebrikler.

zahod

zahod

Üye
Bende bişey sormak istiyorum nokia c6-01 e hack yapmayı düşünüyorum fakat garantiden çıkarmı veya bu hacki tekrar nasıl hacksiz hale getiririz lütfen anlatırmısınız format atmayı bilmiyorum formatı nasıl atıyoruz riskli midir nasıl birşeydir lütfen bir an önce cvp bekliyorum :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bende bişey sormak istiyorum nokia c6-01 e hack yapmayı düşünüyorum fakat garantiden çıkarmı veya bu hacki tekrar nasıl hacksiz hale getiririz lütfen anlatırmısınız format atmayı bilmiyorum formatı nasıl atıyoruz riskli midir nasıl birşeydir lütfen bir an önce cvp bekliyorum :D

Hack telefonu garantiden çıkarmaz, olaki telefonunda servislik bir durum oldu telefona bir soft format çakarsın hack iptal olur..

soft format için öncelikle telefonun bilgilerini yedekleyip (rehber, mesaj, galeri vb...) Ana ekranda *#7370# yi tuşla gelen soruya evet de tamamdır :oke:

Şimdi telefonunu gönül rahatlığıyla hackleye bilirsin...

yapamadığın yerde yardımcı oluruz.

zahod

zahod

Üye

Hack telefonu garantiden çıkarmaz, olaki telefonunda servislik bir durum oldu telefona bir soft format çakarsın hack iptal olur..

soft format için öncelikle telefonun bilgilerini yedekleyip (rehber, mesaj, galeri vb...) Ana ekranda *#7370# yi tuşla gelen soruya evet de tamamdır :oke:

Şimdi telefonunu gönül rahatlığıyla hackleye bilirsin...

yapamadığın yerde yardımcı oluruz.

Çoğu yerde araştırdım burda sana güvenip yükliyicem ama inşallah bir sorun çıkarmaz soft format olduguna eminmisin hard fialn degil yani degilmi ?? Ayrıca soft atınca tekrar düzelicek mi yani unsignedleri yükleyemiyecem degil mi ??

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Soft atarsan telefon tüm ayarları sıfırlar hack iptal olur ve unsignedleri yükleyemezsin.

zahod

zahod

Üye
Soft atarsan telefon tüm ayarları sıfırlar hack iptal olur ve unsignedleri yükleyemezsin.

Çok sağol benim ne zaman atacağım belli olmaz sana ihtiyacım oldugunda seni burda bulmam mümkün mü tekrar ?? bir sorun olursa yardımcı olurmusun yani ?? sorun çıkarsa konu altından bildiririm ben sana

özür dilerim ama son bir soru daha ekteki rompatcher 1.5 imi yoksa 1.7 imi yükliycem :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Çok sağol benim ne zaman atacağım belli olmaz sana ihtiyacım oldugunda seni burda bulmam mümkün mü tekrar ?? bir sorun olursa yardımcı olurmusun yani ?? sorun çıkarsa konu altından bildiririm ben sana

özür dilerim ama son bir soru daha ekteki rompatcher 1.5 imi yoksa 1.7 imi yükliycem :D

Evet buralarda olurum ama pm atarsan daha çabuk haberim olur, ayrıca 1.5 ve 1.7 rompatcher değil onlar C/sys/ bin klasörüne atman gereken installserver yaması. sen 1.5 olanı atacaksın.
rompatcher ilk ekteki rar dosyasının içerisinde..

ekimapt

Üye
Merhaba,
Norton mobile security kurduğumda quarantine list'teki 3 dosyayı seçip restore all files yaptığımda şu hatayı veriyor:
Restore failed : file already exists

Sebebi ne olabilir? şimdiden teşekkür ederim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Merhaba,
Norton mobile security kurduğumda quarantine list'teki 3 dosyayı seçip restore all files yaptığımda şu hatayı veriyor:
Restore failed : file already exists

Sebebi ne olabilir? şimdiden teşekkür ederim.

C sürücüsünün içine attığın tmquarantine dosyası zip halinde olmayacak, sadece klasör olarak attığına ve C kök dizininde olduğuna emin ol..

parolax

parolax

Üye
anlatılanları harfiyen yerine getirdim ancak yüklemeye çalıştığım bütün dosyalar için dosya bozuk diyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
anlatılanları harfiyen yerine getirdim ancak yüklemeye çalıştığım bütün dosyalar için dosya bozuk diyor

C/sys/bin içine yanlış installserver atmışsındır..

telefonun modeli nedir???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
telefonum nokia c6-01 yazanın aynısını attım

C/ sys/ bin klasörüne attığın install server'i sil ve linkte verdiğim zip klasörünün içini aç ve içindeki install server.exe dosyasını yine C/sys/ bin klasörüne at, attığın dosyanın C/sys/bin klasöründe olduğuna emin ol
Telefonu yeniden başlat ve rompatcher ı çalıştırıp içindeki yamaları aktifleştir.

instalı burdan indir

Yine Olmazsa haberim olsun..

parolax

parolax

Üye

C/ sys/ bin klasörüne attığın install server'i sil ve linkte verdiğim zip klasörünün içini aç ve içindeki install server.exe dosyasını yine C/sys/ bin klasörüne at, attığın dosyanın C/sys/bin klasöründe olduğuna emin ol
Telefonu yeniden başlat ve rompatcher ı çalıştırıp içindeki yamaları aktifleştir.

instalı burdan indir

Yine Olmazsa haberim olsun..

helal sana dostum süper oldu az önce bozuk dosya diye uyarı aldığım dosyayı şuan kuruyorum allah ne muradın varsa versin

Üst Alt