c7 annada yapmıştım fakat belle de olmadı yine sertifika hatası verdi.
orjinal bellede olmuyor
n8
bende denedim orijinalda olmuyor.
orjinl belle de olmuyor n8 siyah
Evet Orjinal bellede olmuyor.. N8 annada ne güzel düküş tutturmuştuk konuyu açan kardeş sayesinde..
şimdi belle geldi mertlik bozuldu..
Şimdi Napucuk ?
hack için gerekliydi hack yaptıktan sonra isterseniz kaldırabilirsinizteşekkürler
merak ettiğim bişey var bu mobile security programı ne işe yarıyor burda bide siliyoruz sona ?
yok sadece işlem olarak ne yaptığını merak ettimArkadaşlar konu güncellendi 1.sayfaya tekrar bakın installserver paketleri eklendi ekten telefon modelinize göre olan installserver'ı indirin ve C:\sys\bin içerisine kopyalayın belle kullananlar ekteki installserverS3.zip içindeki installserver gerekli.
----------Eklendi @ 14:48:28 ---------- Yazıldı @ 14:47:31 ----------
hack için gerekliydi hack yaptıktan sonra isterseniz kaldırabilirsiniz
Arkadaşlar konu güncellendi 1.sayfaya tekrar bakın installserver paketleri eklendi ekten telefon modelinize göre olan installserver'ı indirin ve C:\sys\bin içerisine kopyalayın belle kullananlar ekteki installserverS3.zip içindeki installserver gerekli.
----------Eklendi @ 14:48:28 ---------- Yazıldı @ 14:47:31 ----------
teşekkürler C6-01 belle de denendi. sonuç olumlu
İnstall paketi inmiyor ya birsey yapın lütfen digerleri tamam önceki hackte bu install paketi yoktu ya .SS acil yardım mesaj da labilir acil bekliyorum
Selam arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler. Öncellikle bu hacklemenin telefona herhangi bir zararı var mı? Bide garanti kapsamına çıkıyor diye bi yerden okudum. Detaylı bilgi verebilirseniz çok iyi olurBide x6 için hangi install serveri seçmem lazım?
Şimdiden teşekkürler![]()
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]iyide belle rar açmıyor sonra annadaki gibi basılı tutunca kopya seçeneği çıkmıyor lütfen yardım.winrar yükledim güvenlik nedeniyle açılmıyor diyor.ne yapmalıyım
dediğin hepsini yaptım kopyalama da yaptım sonuç yine aynı belle hack olmuyor yapan varsa tekrar izah eder mi c6 01 belle[/SIZE][/COLOR]