Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

deppocu

Üye
Quarantine list'e tıkladığımda no data yazıyor arkadaşlar nasıl aşarım bu sorunu

Bberkan40

Üye
c7 annada yapmıştım fakat belle de olmadı yine sertifika hatası verdi.

Mayk29

Mayk29

Üye
orjinal bellede olmuyor
n8

aseu_39

Üye
bende denedim orijinalda olmuyor.

esatceza

Üye
orjinl belle de olmuyor n8 siyah

WanteD_232

WanteD_232

Üye
Evet Orjinal bellede olmuyor.. N8 annada ne güzel düküş tutturmuştuk konuyu açan kardeş sayesinde..
şimdi belle geldi mertlik bozuldu..
Şimdi Napucuk ?

Ferzan

Ferzan

Üye
nokia 701 aldığım ilk gün hackledim :D teşekkürler

DxTR90

DxTR90

Üye
teşekkürler dostum :D

ts2000

ts2000

Üye
teşekkürler
merak ettiğim bişey var bu mobile security programı ne işe yarıyor burda bide siliyoruz sona ?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
c7 annada yapmıştım fakat belle de olmadı yine sertifika hatası verdi.
orjinal bellede olmuyor
n8
bende denedim orijinalda olmuyor.
orjinl belle de olmuyor n8 siyah

Evet Orjinal bellede olmuyor.. N8 annada ne güzel düküş tutturmuştuk konuyu açan kardeş sayesinde..
şimdi belle geldi mertlik bozuldu..
Şimdi Napucuk ?

Arkadaşlar konu güncellendi 1.sayfaya tekrar bakın installserver paketleri eklendi ekten telefon modelinize göre olan installserver'ı indirin ve C:\sys\bin içerisine kopyalayın belle kullananlar ekteki installserverS3.zip içindeki installserver gerekli. ;)

----------Eklendi @ 14:48:28 ---------- Yazıldı @ 14:47:31 ----------

teşekkürler
merak ettiğim bişey var bu mobile security programı ne işe yarıyor burda bide siliyoruz sona ?
hack için gerekliydi hack yaptıktan sonra isterseniz kaldırabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: WanteD_232
ts2000

ts2000

Üye
Arkadaşlar konu güncellendi 1.sayfaya tekrar bakın installserver paketleri eklendi ekten telefon modelinize göre olan installserver'ı indirin ve C:\sys\bin içerisine kopyalayın belle kullananlar ekteki installserverS3.zip içindeki installserver gerekli. ;)

hack için gerekliydi hack yaptıktan sonra isterseniz kaldırabilirsiniz
yok sadece işlem olarak ne yaptığını merak ettim ;)

----------Eklendi @ 15:52:08 ---------- Yazıldı @ 15:36:35 ----------

teşekkürler C6-01 belle de denendi. sonuç olumlu

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
İnstall paketi inmiyor ya birsey yapın lütfen digerleri tamam önceki hackte bu install paketi yoktu ya .SS acil yardım mesaj da labilir acil bekliyorum

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
İnstall paketi inmiyor ya birsey yapın lütfen digerleri tamam önceki hackte bu install paketi yoktu ya .SS acil yardım mesaj da labilir acil bekliyorum

link sağlam dostum sorun yok pcdenmi yoksa mobildenmi indiriyorsun?

Üye
Selam arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler. Öncellikle bu hacklemenin telefona herhangi bir zararı var mı? Bide garanti kapsamına çıkıyor diye bi yerden okudum. Detaylı bilgi verebilirseniz çok iyi olur :alkis:alkis:alkis

Şimdiden teşekkürler :tşk:

Üye
Selam arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler. Öncellikle bu hacklemenin telefona herhangi bir zararı var mı? Bide garanti kapsamına çıkıyor diye bi yerden okudum. Detaylı bilgi verebilirseniz çok iyi olur :alkis:alkis:alkis Bide x6 için hangi install serveri seçmem lazım?

siegfried

Üye
denedim, bende de calıstı, tesekkürler...

(N8 original belle 609 türkçe)

mstf_l

mstf_l

Üye
Selam arkadaşlar, paylaşım için teşekkürler. Öncellikle bu hacklemenin telefona herhangi bir zararı var mı? Bide garanti kapsamına çıkıyor diye bi yerden okudum. Detaylı bilgi verebilirseniz çok iyi olur :alkis:alkis:alkis Bide x6 için hangi install serveri seçmem lazım?

Evet garanti gider normalde ama tek formatla yada format atmadan bile cok rahat kaldırılır ayrıca daha hic bu telefon hackli garantisi yok diye servisten geri yollanan telefon görmedim

Ayrıca installserver 9.4

memcik

Üye
Teşekkürler arkadaşım anna dan belleye güncelledim hack lanmıyodu.installservers paketini attım son çare olarak işe yaradı.Çok sağolun...

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]iyide belle rar açmıyor sonra annadaki gibi basılı tutunca kopya seçeneği çıkmıyor lütfen yardım.winrar yükledim güvenlik nedeniyle açılmıyor diyor.ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR]

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
[FONT=""][COLOR=""][SIZE=""]iyide belle rar açmıyor sonra annadaki gibi basılı tutunca kopya seçeneği çıkmıyor lütfen yardım.winrar yükledim güvenlik nedeniyle açılmıyor diyor.ne yapmalıyım
dediğin hepsini yaptım kopyalama da yaptım sonuç yine aynı belle hack olmuyor yapan varsa tekrar izah eder mi c6 01 belle[/SIZE][/COLOR]

Üst Alt