Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tarxhn

tarxhn

Üye
mert bir daha ki uygulamada su saatin altındaki hava durumunu cıkart. net koptugu zaman bir daha günceleyemediği için kotu duruyor.

jakobs21

Üye
ya senin koyduğun 90 mblik extra uygulamalar paketini indirdim haritaları kuruyorum güncelleme hatası veriypooo

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
mert bir daha ki uygulamada su saatin altındaki hava durumunu cıkart. net koptugu zaman bir daha günceleyemediği için kotu duruyor.

Yeni güncellemede büyük ihtimal olmayacak o kardeşim.

- - - Eklendi - - -

ya senin koyduğun 90 mblik extra uygulamalar paketini indirdim haritaları kuruyorum güncelleme hatası veriypooo

Hafıza kartını biçimlendirip dene dostum? Eğer olmazsa;http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...012-turkce-ve-ingilizce-dustojnik-743752.html bu konuya bir bak.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Daha güncelleme mi gelicek :)

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Teşekkürler

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
05-02-2013 te yeni güncelleme gelecektir.

- - - Eklendi - - -

• [*=left]05-02-2013 GÜNCELLEME BİLGİLERİ

• [*=left]KİLİT EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ.
    [*=left]BAŞLANGIÇ EKRANLARI ORİJİNALE ÇEVİRİLDİ.
    [*=left]TEMA DEĞİŞTİRİLDİ.
    [*=left]WİDGETLER DEĞİŞTİRİLDİ.
    [*=left]TEMA EFEKTİ FP2 OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ.
    [*=left]TEMALARIN YÜKLENEMEME SORUNU ÇÖZÜLDÜ.
    [*=left]İNGİLİZCE YAZMA DİLİ EKLENDİ.
    [*=left]SÜRÜM BİLGİLERİ GÜNCELLENDİ.
    [*=left]BEKLEME EKRANI DÜZENLENDİ VE DUVARKAĞITLARI SİLİNDİ.

nedim6363

Üye
Öncelikle değerli çabaların için teşekkürler Mert kardeşim.bir konuda yardımına ihtiyacım var.ben CFW den türkçe dışındaki dilleri,microsoft apps uygulamalarını,zip manager,haritalar ve menüdeki gereksiz ikonları kaldırmak istiyorum.bunları hangi programlarla ve nasıl yapabilirim,elinde bunun için bir rehber var mı,varsa bunu paylaşabilirmisin? şimdiden teşekkürler.çalışmalarında başarılar dilerim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle değerli çabaların için teşekkürler Mert kardeşim.bir konuda yardımına ihtiyacım var.ben CFW den türkçe dışındaki dilleri,microsoft apps uygulamalarını,zip manager,haritalar ve menüdeki gereksiz ikonları kaldırmak istiyorum.bunları hangi programlarla ve nasıl yapabilirim,elinde bunun için bir rehber var mı,varsa bunu paylaşabilirmisin? şimdiden teşekkürler.çalışmalarında başarılar dilerim.

Kardeşim uygulamaları kaldırmak için UDA Apps Cleaner programını kullanabilirsin. Dilleri de kaldırmak için Nokia Firmware Editör ü kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: nedim6363
smh60

smh60

Üye
Saat kötü olmuş dostum bence değiştir

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Dostum menü çubuğunu geri getiren bir mod varsa PM ile atarmısın, rofs3 değistırmek istemiyorum

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Dostum menü çubuğunu geri getiren bir mod varsa PM ile atarmısın, rofs3 değistırmek istemiyorum

Dostum orijinal rofs-3 ün içindekileri benim yazılımdaki rofs-3 ün içine at kaydet flashla geri gelecektir.

okanbiz

okanbiz

Üye
dostum tarihi 1 gün ger içeksen 04 yap ben ayın 5 inde indirme şansım yok okullar açılınca indiririm

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş Saolda.Biraz geç kaldın Telefonu değiştirdim lg nexus 4 aldım

escape72

escape72

Üye
güncellemede şu mobil veri kapalı yazısı tekrar gelsin kutucuk kare çıkıyor sinir bozucu

okanbiz

okanbiz

Üye
dostum su an yukleyebilirmısin

Üst Alt