kardeşim bu sürümde bluetoottan gelen resim ve müzik dosyaları hazıfa kartına mı geliyor yoksa önceki sürümde olduğu gibi yine telefon hafızazına mı geliyor dosyalar ?
dostum ne çabuk güncelleme geetirdn 21.12.2012 iyi kulanıodum
- - - Eklendi - - -
teşekkürler eline sağlıkta anka sınavada az kaldı ygs ye bırak cfv yapmayı
Bu 24 Mart 2013 e kadar son CFW. Güncelleştirmesi o tarihten sonra.
Hem zaten modlar kalmadı elimde.Telefonu daha fazla kurcalayıp bulmalıyım yeni şeyler. Onlar bir bulayım daha iyileriyle, daha görselliği bol olarak geleceğim. 
yeni güncelleme görüntü olarak güzel. kullanmak için sabırsızlıkla beklemedeyim kolay gelsin![]()
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-sarj-isigi-ile-uyarma-666912.html
bu konuya bak bir dostum.![]()
kardeşim birde videoları göstermiyor telefon nedense en son yayınladığın sürümü kullanıyorum telefonun desteklediği bütün formatları denedim ama ses var görüntü yok hiçbirinde
yeniden başlat olmasın bide sosyali sisteme göm atıyo
tamam kardeşim telefonun bataryayı söktüm taktım o zaman düzeldi teşekkürler![]()
d-Unlock Kilit Progrmını içine gömüp varsayılan kilit açma olarak yaparsan çok kaliteli olur ...
son guncellemeni sabırsızlıkla bekliyorum mert
d-Unlock Kilit Progrmını içine gömüp varsayılan kilit açma olarak yaparsan çok kaliteli olur ...
kardeş ben telefonu Temmuzun 7 sinde aldım hafıza 515 mb di sonra 505 oldu senin ilk şeyi yükledikden sonra bu bir sorun mu
20 sine kadar nasıl beklicem bilmiyorum vallaha bi süpriz yapıp geriye çeksen tarihi![]()
Sadece sorunsuz olsun istiyorum bu. 
Test ediyorum kardeşim yazılımda herşey hazır.Sadece sorunsuz olsun istiyorum bu.
![]()