bjkmert45
Üye
Açtığın konuda yaren_dede sana daha iyi yardımcı olur kardeşim.
eyvallah
Açtığın konuda yaren_dede sana daha iyi yardımcı olur kardeşim.![]()

dostum avkon modu uygulandığında sorun olmuyorsa yarın Senin cfw yüklemeyi düşünüyorum. Yani sonradan pil ve widgetleri mif değişimi yaparak değiştirebilirmiyiz sorun olurmu?

Dostum açıkçası Avkon modunda nasıl bir olumlu-olumsuz sonuç olur bilmiyorum denemedim. Eğer istersen bir dene. Olursa da haber ver konuya ekleyelim herkesin bilgisi olsun.![]()
yükleyen arkadaşlardan avkon2 modunu uygulayan yokmu acaba bir bilgi verseydiler iyi olurdu. Gerçi cfw yi yükleyeceğim kafaya koydum ama avkon modu olmadımı olmuyor.
arkadaşlar 2 tema arasinda ufak tefek değişiklikler yapacağim. Bana yardimci olabilecek arkadaş var mi? Eğer varsa pm atabilir mi?
bence yarendede'ye ulaş

dostum avkon2-kaydırma modu- efekt yolu değişimi-rompatcer kurulumu yaptım sorunsuz![]()
Konuya ekleyelim.
Eyvallah kardeşim.Konuya ekleyelim.
cfw stabil yani açılış olsun veya bir uygulamayı yüklerken iptal ettiğimde telefon aptallaşıyordu ama şimdi sorun yok...
bu aradacfw stabil yani açılış olsun veya bir uygulamayı yüklerken iptal ettiğimde telefon aptallaşıyordu ama şimdi sorun yok...
yanlız sistem hackli ama rompatcer yok onuda eklemelisin cfw ye gizli dosyalara ulaşmamız gerekiyor ve ulaşamıyoruz, dustojnikin yeni paylaştığı mini bul widgetide unutma, klasör modu ve kaydırmada olursa bizi zahmetten kurtarmış olursun kardeşim

operatör menüsü yokmuş, yeni farkettim ben cok kullanırım bunu![]()