dostum gerçekten süperr
- - - Eklendi - - -
Tactical Feed Back (Karşı Taraf Telefonu Açınca Titreme) Eklendi. demişsin ama ekli değil
dostum gerçekten süperr
- - - Eklendi - - -
kardeşim eklemişsin benim ytelin şarjı az ondan yapmıo şarja taktım düzeldi
evet kanka sorunu çözdüm
Ekli kardeşim sende bir problem olabilir. Şimdi denedim ekli çalışıyorda.
bu cwf yi 603 e uygulayabilir miyiz? çok beğendim gerçekten.ya forumda niye hiç 603 için cwf yapan yok![]()
Öncelikle eline sağlık arkadaşım.önceki sürümlerini kullandım çok başarılı bunuda yüklemek istiyorum ama bi sorum olacak.bu sürümde rom patcher varmı.açıklamalarda göremedimde.
dostum sorun şarjdan mış taktım düzeldi gerçekten saol ayarla tercihler genel kişisellestir titreşimle bildirimi açık yapınca düzeldi kanka gerçekten süper olmuş sees süper çıko
- - - Eklendi - - -
evet kanka sorunu çözdüm
- - - Eklendi - - -
evet kanka sorunu çözdüm
- - - Eklendi - - -
KANKA GERÇEKTEN SÜPER OLMUŞ hemen eleştirdim ekli deil felen diye özür

Sonunda cihazıma attım CFW'yi.
Sonuç mu?
HARİKAAA !
Tam istediğim CFW olmuş, emeğine sağlık .
![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim ellerine sağlık öncelikle. ilk açılışta kurmuştum fakat ben kulaklıkla müzik dinleme hastası olduğum için eski cwf me dönmem gerekti şimdi bir daha indiriyorum
- - - Eklendi - - -
şuan kurdum ve ayarlarımı yapıyorum kardeşim gece görüşlerimi aktarırım şuanlık tek kelime süpersinnnn)
arkadaşım eline sağlık. Çok güzel ve de başarılı bir çalışma olmuş.
Şimdi telefonuma yükledim (c6-01) ilk kontrol ettiğim şey kulaklıkla müzik dinlemede sorun olup olmadığı. bir sorun yok. düzgün çalışıyor. ovi'de de bir sorun yok. gayet stabil.
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/ust-bar-seffaf-yapilir-mi-738808.html#post5621022