Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
müzik çalar ve saat harika sabırsızlanıyorum21.12.2012 Sürüm Görselleri Eklenmiştir..

müzik çalar ve saat harika sabırsızlanıyorum21.12.2012 Sürüm Görselleri Eklenmiştir..

müzik çalar ve saat harika sabırsızlanıyorum![]()

Sabırsızca Bekliyoghh![]()
![]()

bu her açıdan tatmin edecek kullanım olarak bizleri sanırım teşekkürler yyarını bekliyorum....ben birde ayriyetten senden 01.12.2012 güncellemesini istesem link olarak duruyorsa ben pcye format atınca oda gitti eyer duruyorsa yoksa teşekkürler 
Evet görsel olarak merak uyandıran bir çalışma olmuş umarım sıkıntı yaşamadan kullanabilceğimiz bir Cfw olmuştur emeğime sağlık
- - - Eklendi - - -
12.12.2012 sürümünde efekts atmıştım ondada sorun yaşamıştım bu yüzden tekrar 01.12.2012 ye dönmüştümbu her açıdan tatmin edecek kullanım olarak bizleri sanırım teşekkürler yyarını bekliyorum....ben birde ayriyetten senden 01.12.2012 güncellemesini istesem link olarak duruyorsa ben pcye format atınca oda gitti eyer duruyorsa yoksa teşekkürler
![]()
Evet görsel olarak merak uyandıran bir çalışma olmuş umarım sıkıntı yaşamadan kullanabilceğimiz bir Cfw olmuştur emeğime sağlık
- - - Eklendi - - -
12.12.2012 sürümünde efekts atmıştım ondada sorun yaşamıştım bu yüzden tekrar 01.12.2012 ye dönmüştümbu her açıdan tatmin edecek kullanım olarak bizleri sanırım teşekkürler yyarını bekliyorum....ben birde ayriyetten senden 01.12.2012 güncellemesini istesem link olarak duruyorsa ben pcye format atınca oda gitti eyer duruyorsa yoksa teşekkürler
![]()

dostum ses sorununu çözdüysen süper olmuş eline sağlık
- - - Eklendi - - -
21.12.2012 mayalı cfv si
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdostum turbobite yüke son sürat indirek
- - - Eklendi - - -
turbobite yükle son sürat indirek getripz .pl sağol sun

Güzel bir CFW'ye benziyor , cihazıma atıcam ama hava yağmurlu, oldu ki elektrik kesildi tedbirli olmak lazım
Uygun bir vakitte atıp görüşümü bildireceğim.
![]()