Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bugün baya uğraştım bulamadım sorunu. Malum benimde bir okul hayatım var ve üniversiteye hazırlanıyorum. Elimden geldiğince kısa sürede halletmeye çalışıcam.

ense123

Üye
sende haklısın kardeşim saolasın cfw güzel olmuş ellerine sağlık :)

okanbiz

okanbiz

Üye
dostum su cfv yi 12 den once yayınla boş ver sesi falan uykum geldi yatcam .

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
linkler eklendi arkadaşlar. Ilk sayfadan güncelleme bilgileri bölümünü mutlaka okuyun.

okanbiz

okanbiz

Üye
simdi indiriyorum

vahcet12

Üye
şuan iniyor kardeşim :) arkadaş bir merak saldın 3-5 gündür hiç sorma sonunda indiriyorum ya :D

dostum indirdim burda 8 tane RM dosyası var fakat 7 si RM-718 1 tanesi RM-601 pek anlamam ama bir arkadaşım bu rm-601 hakkında bir sıkıntı yaşamıştı ondan soruyorum telefon RM-718 kalacak değil mi :)

haa öbür cwf lerdede öyleymiş pardon ya acemiyim birazda :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olmaz rahat kullan kardeşim. :)

vahcet12

Üye
sağolasın dostum bide benim versiyon daha yeniymiş sanırım telefon açılmadı. dead phone atmaya çalışıyorum şuan bir hata verdi ama telefon açıldı yani dead phone u tam atamadım. şuan telefon açık bir sorum yok çok güzel duruyor ama ekran koruyucuları falan göremedim ben ya bide tel hafızası 500 mb oldu :D ne yapabilirim ? yatacağım şunu halledip bitirmek istiyorum biran önce

okanbiz

okanbiz

Üye
440 mb süper tek şey kulak la ses arttırınca rest atıo

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın dostum bide benim versiyon daha yeniymiş sanırım telefon açılmadı. dead phone atmaya çalışıyorum şuan bir hata verdi ama telefon açıldı yani dead phone u tam atamadım. şuan telefon açık bir sorum yok çok güzel duruyor ama ekran koruyucuları falan göremedim ben ya bide tel hafızası 500 mb oldu :D ne yapabilirim ? yatacağım şunu halledip bitirmek istiyorum biran önce

Dostum dead olmaması imkansız çünkü çıkan en son nokia sürümü bu. Sen hafıza kartını yedekleyip biçimlendir. Telefonuna hard format at. sonrasında yazılımı yükle.

- - - Eklendi - - -

440 mb süper tek şey kulak la ses arttırınca rest atıo

Evet tek sorun bu.

faysal26

Üye
Ellerine sağlık sorunsuzca yükledim :) Nokia suit cihazımı görmüyo usb bağlanınca düzelirmi yoksa yeni baştanmı atım flaşı.

ense123

Üye
benim de nokia suit görmüyo cihazi

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
bende mağaza açılmadı büyük ihtimalle benden kaynaklandı tekrar yüklersem açılıcaktı ama ben 01.12.2012 olanına geri döneceğim :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bundan sonraki cwf'yi merak ediyorum çünkü uygulanmamış hiçbir mod kalmadı :D

ense123

Üye
nasıl önceki sürüme döneceğiz acaba nokia sutie bağlantı kısmı hemen gidiyo tel hard format nasıl atacaz

faysal26

Üye
öncekinde öle olmamıştı nokia suitimi güncellicez pcdeki

ense123

Üye
müzik çalar da sıkıntı yaşayan var mı?

faysal26

Üye
Sorunum düzeldi :) pcdeki nokia suiti onar dedim..onarım bittikten sonra telefonu taktım windows 7 telefonun gerekli updetedelerini yükledikten telefonu görmeye başladı rahatladım ya :) batarya ikonun yanında 2G yazıyo öncekinde yoktuda neyi gösteriyo d Emeğine sağlık güzel yazılımlar oldukça senden kurmaya devam telefona d

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Flash sonrası telefonunuzu kapatıp açın bir kez. O şekilde tanıyacaktır.

sever58

Üye
teşekkürler ellerine sağlık

Üst Alt