araba modunu yükledim tıklayınca açılacak gibi oluyor ama açılmıyor dosyayı verebilir misin kardeşim nasıl yükleyeceğim konusundada yardımcı olabilir misin kardeşim teşekkürler şimdiden
araba modunu yükledim tıklayınca açılacak gibi oluyor ama açılmıyor dosyayı verebilir misin kardeşim nasıl yükleyeceğim konusundada yardımcı olabilir misin kardeşim teşekkürler şimdiden
kardeş çok güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık... yaklaşık 10 gündür kullanıyorum c6-01 imi .. şimdiye kadar kullandığım en iyi yazılım oldu.. tekrar teşekkürler...
kardeş çok güzel bir çalışma yapmışsın eline sağlık... yaklaşık 10 gündür kullanıyorum c6-01 imi .. şimdiye kadar kullandığım en iyi yazılım oldu.. tekrar teşekkürler...
Kardeşim daha başlamadım bi boşa çıkayım bu ara sınavlar falan baya üst üste bir bitsin başlıyacağım. Olmadı şu hataları göz önünde bulundururak bir güncelleme yayınlarım. Zaten çalışmalara başladığımda hataları tek tek yazmanızı istiycem. Direk onlar üzerinde yoğunlaşacağım.
Aramızdaki muhabbet abi kardeş ilişkisini geçtiği için kendisi yalaka değil, yakındır bilmelisin. Üslubuna ve konuşma tarzına dikkat et yoksa ceza alman için elimden geleni yaparım. Kişisel fikrini söylemek te özgürsün. CFW den memnun değilsen eğer ;
bu CFWlere bakabilirsin. Bizlerin bir iddiası yok en güzel CFW benimki yok onun ki kötü demiyoruz. İsteyen istediğini kullanıyor. Hepsi özellikleri farklı CFWler. Aklına fikrine hangisi yatıyorsa buyur onu dene!