OPC
Üye
Aynen dostum sorun cihazlarda..
- - - Eklendi - - -
Kardeşim bu yerden gerekli bilgiyi alabilirsin...
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html
Dostum cfw sorunsuz mükemmel zaten kesin yüklemem lazımsorun cihazda olabilir yapabileceğim bir şey varsa düzeltmek adına yapayım
abi batarya patladı napmam lazım icinden vıcık vicık bi şeyler cıktı telin icine girmismidir yardım ☹?
İlk önce yazılım güzel olmuş ellerine sağlıkböyle yazılım yaptığın içinde teşekkür ederim ve tam istediğim gibi sade bir yazılım olmuş şu c6 telefonu alayımda kurayım hemen
aşırı kasılıyor menüde günlük reset atıyorum şu an menü iyi ama opera da kasıldı kısaca çöpe atmak lazım bu telefonları ama para yok
- - - Eklendi - - -
düzeldi haritaları app stop ile kapattım hava widgetini de kaldırdım ekrandan, menü kasılması testi için bir gün gözlem lazım
nokıa car modu çalışmıyor yükleniyor ama çalışmıyor yardımcı olabilirmisin dostum bu arada yazılım muhteşem olmuş çok teşekkürler
söylemeyi unttum müzik çalar kesinlikle sorunlu ikinici de veya üçüncü de girebiliyor bazen birincide de girebiliyor
yaa bn bunu sadece c6 ıcın oldugunu gormedım c7 ye flashladım sonra tel açılmıyor ekran ters donuyor evols yukledım olmadı nokıa yazısı gelıp gıdıyor napcam sasırdım bı yardımcı olsanız
hata yok abi dedigim seyleri cikarcan degilmi
s.a forum daşlarım şöyle bir uygulama arıyorum . örneğin android'te bir uygulama var . müziklerim diye online müzik indirebiliyorsun . tüm isteklerime cevap veren bir uygulama . symbian da var mı ? . yoksa yapılabilir mi . örnek bir siteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkısayolunu sis olarak ayarlaya bilecek olan var mı yada bu siteden daha iyi site bilen var mı . biraz fazla oldu kusuruma bakmayın . hayırlı akşamlar
Bu şekilde ki yorumlarınızı yardım bölümüne açarsanız konu dağılmamış olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?