Mert sözlük uygulamasını kaldırmasan Daha Iyi olurdu ya. O sözlük sağlamdı. Uygulama olarak daha iyi sözlük var mı bildiğin ? Kaldırdın madem başka program bulalım. Ayrıca emeğine sağlık. 1 nisan'ı bekleyeceğiz artık. Çok sağol
Mert sözlük uygulamasını kaldırmasan Daha Iyi olurdu ya. O sözlük sağlamdı. Uygulama olarak daha iyi sözlük var mı bildiğin ? Kaldırdın madem başka program bulalım. Ayrıca emeğine sağlık. 1 nisan'ı bekleyeceğiz artık. Çok sağol
Sağolasın kadeşim. Çok fazla yer kaplıyordu o yüzden kaldırdım açıkçası. Bakalım UDA içinden ayırmaya çalışıyorlar. Olursa eğer paketliycem veya mod halinde vericem.
Mesaj oturumlarında ki baloncukların sitilini değiştirme şansımız var mı? Gelecek olan sürüm ile neon olmuş onu değiştirebilir miyim mesela bir önceki sürümdeki(şu an kullandığımız) şekline?
Mesaj oturumlarında ki baloncukların sitilini değiştirme şansımız var mı? Gelecek olan sürüm ile neon olmuş onu değiştirebilir miyim mesela bir önceki sürümdeki(şu an kullandığımız) şekline?
Tabiki değştireblrsiniz kardeşim. Eski sürümün icindeki almak için Nokia Cooker ile CORE dosyasını acıp resource/messaging/css içindekileri alıp yeni sürümdeki aynı yere atarak yapabilirsin..
Maalesef kardeşim aynı durumdan muztaripim gerçekten ama sorun çıksın istemiyorum o yüzden sureyi birazcık uzun tuttum. Son güne kadar bekleyeceksiniz maalesef.