Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

yenisindeki hava durumu widgeti ile notlar widgetini verirmisin hem microsoft apps kalkmış yine o çok iyiydi

Konu Sahibi
Hava durumu widgeti de saatte bağlı yani ayırdığında tekrar eski haline getiremiyorsun. Ama ayrıca zaaten hava duumu widgeti varr. Notlarıda PM attım.

Yani sadece cfw ile olur diyorsun anladım o zaman pm me cevap yazma o zaman

qLaMoR

Üye
ben ilk bu cfW yi kurdum gerçekten çok kullanışlı

Tepkiler: bjkmert45

hbwolf

Üye
Mesajlar biraz birirkten sonra oturumlarda gönderiğimizde anlık bi beyaz ekran durumu var o çözüldü mü dostum yoksa hala aynı durum devam mı ediyo ?

jakobs21

Üye
şey 20.1.13 tarihli cfwye sosyal ağlarıda atarmısn

Üstad birde mesaj ve çağrı geldiğinde şarj ledi flash yaparsa mükemmel olur

Konu Sahibi
Üstad birde mesaj ve çağrı geldiğinde şarj ledi flash yaparsa mükemmel olur

Onu daha önceden yaptım dostum şarj yediği için pek istenmedi, şarjı ön planda tutmaya çalıştım bu CFW de o yüzden eklemedim. Ama forumda .sis halinde olanı var. Onu kurarsın sorunun hallolur.

jakobs21

Üye
ya sosyal ağların sis olanı bende de var ama atıyo şu sorunu yeni güncellemede halledermisn

vahcet12

Üye
dostum ellerine sağlık şuanda kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım yaklaşık 1.5 aydır şikayet değilde bir öneri vermek istiyorum yanlış anlama sakın beni benim gibi düşünen çok insan olabilir mesela bir fotoğrafı duvar kağıdı yapmak istiyorum ama fotoğrafın istediğim karesini alamıyorum onu sağlayan bir program var adını da bilmiyorum yani arkadaşımla benim fotoğrafım var ana menüde seçenekler duvar kağıdını değiştir diyorum fotoğrafı seçiyorum kafasına göre koyuyor ben sadece kendimi koymak istiyorum olmuyor. O programı ekler yada adını söyler misin

Konu Sahibi
ya sosyal ağların sis olanı bende de var ama atıyo şu sorunu yeni güncellemede halledermisn

Dostum o sorunu neden yapıyor bilmiyorum ama senin için sosyal olan uda hazırlarız

- - - Eklendi - - -

Photo ve Video Editör programı

hbwolf

Üye
photo editor ve video programınıda sis halinde atabilir misin?

Onu daha önceden yaptım dostum şarj yediği için pek istenmedi, şarjı ön planda tutmaya çalıştım bu CFW de o yüzden eklemedim. Ama forumda .sis halinde olanı var. Onu kurarsın sorunun hallolur.

Ben Arıyorumm Arıyorumm Bulamayrum üstad