bjkmert45
Üye
-
Konu Sahibi
-
yeni sürüm çıkacakmı yoksa son sürüm olarak kalacak mı ?
neoldu microsoft apps denedinmi
3G de sorun mu var bende mi öyle?
bilgisayarımdan İnternete telofon vasıtasıyla bağlandığımda 3g bağlantı yapılmış gibi görünüyor fakat hız 2G hızında. defalarca deneme yaptım. Enson orjinal sürüme döndüm.
Eline sağlık yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum mükemmel olmuş bence cwf
Güncellemede DLNA'yı eklemesen de opsiyonel koyarsan sevinirim ben kullanıyordum baya
Birde müzik çalara girişler sıkıntılı sanki ama olsun problem teşkil etmiyor
Ayrıca kesinlikle üst konu olmalı bu cwf
Öncelikle teşekkürler dostum.. Müzik çalarda bir sorun göremedim ben ama incelerim biraz daha ayrıntılı. Programlara gelince örneğin, benim kullandığım programları başka kullanmıyor, senin kullandıklarını ben veya başkası kullanmıyor. Yani bu şekilde kişisel yazılımlar yüklenebilecek durumdalar. Eğer ki değilse ayrı bir UDA hazırlanabilir. Ama onun dışında sade bir CFW amacım. Ve herkesin kendini ifade edebileceği kadar rahat bir yazılım.
Yeni güncelleme 505 MB Hafıza ile geliyor. Ve artık değişim zamanı
Yeni güncelleme 505 MB Hafıza ile geliyor. Ve artık değişim zamanı
İşte bu süper kardeşim beklemedeyiz güncellemeniBirde kameranın iyi çekmesi içinde birşeyler olsa hani olucağı yok ama insan bekliyor işte
İşte bu süper kardeşim beklemedeyiz güncellemeniBirde kameranın iyi çekmesi içinde birşeyler olsa hani olucağı yok ama insan bekliyor işte
yeni güncelleme tarihi belli mi ?
Öncelikle çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim.son çalışman gayet güzel olmuş.tek sıkıntımız şarzın az gitmesi.günceleme de şarz konusuna ağırlık verirsen seviniriz.yani şahsen benim düşüncem görsellikten ziyade şarz olayı daha önemli.tekrar teşekkürler.iyi çalışmalar.
valla benim eskisinden çok gidiyo tuş kilidi titreşimini kaldırdığın için sanırım
Şarjdan dolayı benimde sıkıntım var dostum. Onunla ilgili birşey bulsamda uygulasam ama yok.
valla benim eskisinden çok gidiyo tuş kilidi titreşimini kaldırdığın için sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?