Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar sormuşlar avkon2 de sorun yok ben yükledim C6-01 'e ayrıca dostum eline sağlık cfw 10 numara olmuş bir dahakine azıcık şarj ayarlarıyla oynasan da azıcık uzun gitse bunların şarjı ))

Görsel fazla olunca şarj da su gibi gidiyor. Bende o durumdan mağdurum çok fazla. Yapmaya çalışıcaz artık birşeyler.

C hafızasını nasıl bukadar arttırdın, dilleri silmekten başka neyapılır ki bi pm atıp anlatsan süper olur

kardeş kulaklıkla dinledim ni reset atmıyo dimi

- - - Eklendi - - -

Kardeş denedim ötekiler(hele ikiciden) çok iyidi. Helal olsun valla bide bişe sorcambu avkon2 noluyo

Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Kardeş denedim ötekiler(hele ikiciden) çok iyidi. Helal olsun valla bide bişe sorcambu avkon2 noluyo

Yazılımda hiçbir hata yok kardeşim gönül rahatlığıyla kullan. Avkon2 de batarya göstergesi oluyor.

Kardeş kızmada avkon2-kaydırma modu- efekt yolu değişimi-rompatcer kurulumu bu nedir

- - - Eklendi - - -

kısa bir açıklama ekliyim avkon2 modu telefonda görsel olarak birçok değişiklik yapabileceğimiz son derece kolay ve faydalı bir moddur ve olmazsa olmaz benim için gördüğün bütün widget ve pil çeşitlerini flash atmadan telefona uygulayabilirsin.

Tepkiler: bjkmert45

pluton4

Üye
kardeş eline sağlık güzel olmusta ben ingilizce dil paketini yüklemek istiyorum yardım edersen sevinirim

yaa mesajlara girerken atıyor

- - - Eklendi - - -

mesajlardan gelen kutusuna girince düzeliyo anca öyle bide biz kendimiz avkon modunu elle falan değiştiremezmiyiz

Konu Sahibi
kardeş eline sağlık güzel olmusta ben ingilizce dil paketini yüklemek istiyorum yardım edersen sevinirim

http://www.maxicep.com/modifikasyon...azirlama-guncellendi-06-12-2012-a-612848.html konuyu bak dostum.

- - - Eklendi - - -

yaa mesajlara girerken atıyor

- - - Eklendi - - -

mesajlardan gelen kutusuna girince düzeliyo anca öyle bide biz kendimiz avkon modunu elle falan değiştiremezmiyiz

Telefonunda hafıza katın takılı mı kardeşim. Ya da Flash atarken hafıza kartını biçimlendirdin mi?

Telefonunda hafıza katın takılı mı kardeşim. Ya da Flash atarken hafıza kartını biçimlendirdin mi?
şu anda hafıza kartı takılı deil yedekleme yapıyorum yedeklemedn sonra biçimlendirip geri yükliycem yani bu sorun hafıza kartsız var 1 yeni mesaj diyo tıklıyorum ana menüye tıklıyo mesajlara giriyorum mesaja tıklıyorum atıyo hard atıp tekrar flash attım düzelmedi
ancak şu yolla görebiliyorum mesajlar/klasörleri gör/gelen kutusu

Konu Sahibi
Dediğim gibi şu anda hafıza kartın olmadığı için web e de giremezsin. Çünkü onların hepsi hafıza kartına yönlendirildi. Yani dosya kayıt edecek yer bulamadığında açmıyor doğal olarak. Hafıza kartını tak sorun duzelecektir.

başka hafıza kartıyla deniyorum hemen

- - - Eklendi - - -

tamam oldu çok saolasın hafıza kartıyla oluyor

- - - Eklendi - - -

avkon ve mifleri değiştirme şansımız varmı yoksa sabitmi

Konu Sahibi
başka hafıza kartıyla deniyorum hemen

- - - Eklendi - - -

tamam oldu çok saolasın hafıza kartıyla oluyor

- - - Eklendi - - -

avkon ve mifleri değiştirme şansımız varmı yoksa sabitmi

Forumda Avkon modunu araştır oradan halledebilirsin.

kardeş sen 485 mb demişsin benimki 535 mb oldu normalmi

Beyler yeni kullanmaya başladımda bu telefonu mesaj yazmak cok zor daha büyük bir klavye nasık yükleyebilirim googleda aradım baudi teli çökertir diyorlar ?