symbian desteği 2016 ya kadar devam edecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
symbian desteği 2016 ya kadar devam edecek
Nokia’nın akıllı telefonlarda Windows Phone
kullanma kararı almasının ardından amiral gemisi Symbian işletim sisteminin sonu konusunda spekülasyonlar yapıyordu. Nokia bu sene Symbianlı cep telefonları çıkarsa da bu telefonların geleceği konusunda soru işaretleri devam ediyordu. Fakat Nokia CEO’su 2016’ya kadar Symbian’a destek vermeye devam edeceklerini söyleyerek Symbian’ın beklenenden biraz daha ömrü olduğunu açıkladı. Her ne kadar Nokia Symbian’a destek vermeye devam etse de şu anda yapılacak en saçma şey yeni
bir Symbian işletim sistemli Nokia telefon almaktır. Şu an çıkarılan Symbian telefonların geçiş döneminde Nokia’ya nakit akışı sağlama dışında pek bir amacı yok. O yüzden size tavsiyemiz ya yeni Nokia Windowslu telefonları bekleyin ya da Android ve iPhone gibi alternatiflere yönelin tabi bu arada akıllı telefonlar dışındaki ucuz modellerinde Nokia’yı tercih edebilirsiniz, zira Nokia ondan da vazgeçmiş değil

symbianbelle

symbianbelle

Üye
iphone apple kısıtlamaları nedeniyle sevmiyorum...androide gelince en son google reklam amaçlı telefon görüşmelerini dinleyecek (Google telefon görüşmelerinizi dinleyecek!) olması nedeniyle oldukça tehlikeli görüyorum...

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
orasını bilemem ama nokia symbian dan elini çekti artık oyun pro filan bitti
ilk telefon işletimi olan symbian ın böle hüzünlü sonla bitmeside kötü bence symbian ı geliştirip adobe ile anlaşabilseydi nokia iphone filan hikaye olurdu

symbianbelle

symbianbelle

Üye
bu konuda hem fikirim symbian geliştirilse android ve ios piyasayı bu kadar tekele bindiremiyecekti...meego konusuna hiç girmiyorum wp yerine meego çıkarılsa uçardı ama neyse....

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
windows phone la anlaşması bir kere baştan kendi kuyusunu kazdı gibi bir şey çünkü windows phone eskiden beri vardı ve hiç tutulmamıştı nokia bunu bilmiyor sanki ! şu an lumia 700 - 800 filan bakın halen adobe flash la anlaşmış değil yani her sitedeki videoyu filan izleyemezsiniz onun yanı sıra uygulama konusunda çok çok geride wp androidte 1 milyon uygulama varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt