IVI-Elia
Üye
-
Konu Sahibi
-
Elbette ben de onları düşündüm ama zaten Android 4.1 ile Flashplayer kalıyor sistemden. GTA'yı bilmem ama Modern Combat 4 dahil birçok gameloft, ea games rovio oyunu çıkacak zaten. Şuan için uygulama sayısı yetersiz ama bence 1 yıl yeterli Microsoft yatırım yapıyor.Tavsiyeleriniz için Teşekkürler.Bence androide geç wp8 daha gelişmesi 3 4 yıl var bende inat ediyordum ama Caydım sonradan hem düşünsene flash player den tutta gta vice modern cmbat 4 gibi oyunları o fiyata note 2 alırdım hiç düşünmezdim
windows phone incelemelerim sonucu hayal kırıklığı
lumia 920 ve htc 8x 15'er dakika inceledim ve beğenmedim.
microsoft un yaptığı iş ama çok basit bir işletim sistemi olmuş. en basit gözlemim görev yöneticisi görev yöneticisini açıyorsun ne sonlandırma ver ne de çıkış uygulamaya girip öyle çıkıyorsun
nokia doldurmuş yandexi , micrsosftun sirisi türkçe dil desteği yok vs.vs...
bunlar sadece kendi yorumum inşallah konuyu uzatmaz
bu fiyatlarda verilmez bu telefonlara
windows phone dersen samsungu bekle ya da htc en azından üzreinde android denemeler yapılmış ilerde alternatif bişeyşer denenebilir.
iyi günler.
S3 de güzel cihazDostum ben zoraki değiştim aldım bir s3 çok fark varmış. C6-01 kardeşime verdim. Gerçi memnundum telden . Onun tel bozulunca ben yeni aldım.şimdiden hayırlı olsun.
. 15dk bakmayla sistemin iyi mi kotu mu olduguna karar verilmez. wp8 alinacaksa nokia basta olur. samsung hic alinmazwindows phone incelemelerim sonucu hayal kırıklığı
microsoft un yaptığı iş ama çok basit bir işletim sistemi olmuş. en basit gözlemim görev yöneticisi görev yöneticisini açıyorsun ne sonlandırma ver ne de çıkış uygulamaya girip öyle çıkıyorsun
windows phone dersen samsungu bekle ya da htc en azından üzreinde android denemeler yapılmış ilerde alternatif bişeyşer denenebilir.
iyi günler.
windows phone incelemelerim sonucu hayal kırıklığı
iyi günler.
S3 de güzel cihazGüle Güle kullanıyorsundur İnşallah
tavsiye istememişsin o yüzden sana şimdiden hayırlı olsun
Her isletim sisteminin arti eksi yanlari vardir. ios seven iphone 5 alir,android seven htc one x+ alir,wp seven lumia 920 alir
Hayırlısı olsun güle güle kullan yeni cihazını..
C6-01 den Lumia 620 ye geçsem hata yapmış olur muyum ? Birde mesela ilerde 920 nin açtığı oyunlar 620 kasma gibi sorunlar çıkartır mı android de olduğu gibi çünkü bu symbian da yoktu hepsinde açıyordu.Temple run falan gelicek mi WP ye bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?