Symbian Conquest™

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
hocam önceki güncellemede de sormuştum rom patcherin içinde baya bi patch var bunlar ne işe yarıyor
rom patcher yamalarından aktıf etmemız gerekıyorsa hangılerını etcez cunku ben fw yüklenir yuklenmez aldım kullandım beklemedim 1 2 dk aktıf etmemıs :vur her gün bunu diyomda cevap yok

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher yamalarından aktıf etmemız gerekıyorsa hangılerını etcez cunku ben fw yüklenir yuklenmez aldım kullandım beklemedim 1 2 dk aktıf etmemıs :vur her gün bunu diyomda cevap yok

klavye yaması + center text

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme olsun arada iyi olur yeni birşeyler öğrenirsin falan

Bu sene elektronik ve haberleşme mühendisliğini kazandım :) Seneye benim için yoğun olacaktır zaten şuan da telefonu değiştirmeği düşünüyorum s3 alıcam. Güncelleme gelmesi çok zor. Belki büyük bir hata olur yada çok güzel bir mod filan çıkarsa güncelleme gelir ;)

1amisos

1amisos

Üye
anladım hayırlı olsun bende bu sene üni kazandım bi de şu patchlerin işlevlerini yazsan.bi de bi keyboard var bi klavye hangisini aktif edeceğiz

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
anladım hayırlı olsun bende bu sene üni kazandım bi de şu patchlerin işlevlerini yazsan.bi de bi keyboard var bi klavye hangisini aktif edeceğiz

Benim verdiğim fw de zaten iki tane patch var biri center text diğeri symbian^3 klavye yeterli zaten bunlar. Diğerlerini de deneyerek öğrenceksin 3in1 ile 4in1 i kullanma yeter diğerlerinin hepsini kullanabilirsin başka patch istiyorsan daha iyi anlarsın

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
:tşk: deniycem

1amisos

1amisos

Üye
Benim verdiğim fw de zaten iki tane patch var biri center text diğeri symbian^3 klavye yeterli zaten bunlar. Diğerlerini de deneyerek öğrenceksin 3in1 ile 4in1 i kullanma yeter diğerlerinin hepsini kullanabilirsin başka patch istiyorsan daha iyi anlarsın
Hocam bende verdiğin hızlı erişim programı ile rom patchera girince 11 patch görünüyor.Eskiler değil çünkü hafıza kartını biçimlendirdim.Bide benim anlamadığım rom patcherı görmeden nasıl aktifleştiriyoruz ayrıca herkes shazam demiş ben shazam falan göremedim.Linklerde sorun mu var acaba yoksa devamlı bişey ekleyip yeniliyorsunda başlarda indirenler mağdur mu oluyor?

theeternal

theeternal

Üye
Bu sene elektronik ve haberleşme mühendisliğini kazandım :) Seneye benim için yoğun olacaktır zaten şuan da telefonu değiştirmeği düşünüyorum s3 alıcam. Güncelleme gelmesi çok zor. Belki büyük bir hata olur yada çok güzel bir mod filan çıkarsa güncelleme gelir ;)
hayılrı olsun :alkis

Leo_FT

Üye
Öncelikle CFW cok güzel olmuş ellerine sağlık Teşekkürler c5-03 için bugüne kadar gördüğüm en güzel CFW diyebilirim. cfw de 0 hata mevcut :) bu da temek oluyorki tam teşekkürlü bir cfw olmuş ellerine sağlık :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle CFW cok güzel olmuş ellerine sağlık Teşekkürler c5-03 için bugüne kadar gördüğüm en güzel CFW diyebilirim. cfw de 0 hata mevcut :) bu da temek oluyorki tam teşekkürlü bir cfw olmuş ellerine sağlık :)

Rica ederim :) Güle güle kullan.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
c 5 için güzel bir cfw yapmışsın ellerine sağlık, ama bir sorum var
c6daki gibi mesajlarda sohbet yeri varmı

a_snmz

Üye
CFW yi bugün yüklemek nasip oldu.Tek kelimeyle MÜKEMMEL olmuş.Teşekkürler...

Ene524

Ene524

Üye
Güzel olmuş , 5800 için düşünüyor musunuz ?

CrazyTeen98

Üye
Çok Güzel Olmuş...Tema Efektleri Filan Ama Ben Ev Ekranı Olarak Rehber Çubuğunu Kullanıyordum aynı şey bir arkadaşta yazmış ona ev ekranları indirr rofs2'nin içine at demişsin bunu nasıl yapıcaz yardımcı olurmusun ¿

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Güzel olmuş , 5800 için düşünüyor musunuz ?

Yok kardeş 5800 için bu forumda bundan daha iyileri vardır emin ol :oke:

- - - Eklendi - - -

Çok Güzel Olmuş...Tema Efektleri Filan Ama Ben Ev Ekranı Olarak Rehber Çubuğunu Kullanıyordum aynı şey bir arkadaşta yazmış ona ev ekranları indirr rofs2'nin içine at demişsin bunu nasıl yapıcaz yardımcı olurmusun ¿

Rica ederim. Bundan önce de söylemiştim rehber çubuğu çok fazla ram ve şarj tüketiyor gereksiz ama illada yüklemek istersen bunu okuyarak yapabilirsin http://www.maxicep.com/modifikasyon...es-kendi-fwsini-yapabilecek-utk4n-455791.html

CrazyTeen98

Üye
Ya Kardeş Dediğin gibi eklemeye çalıştım NFE ile ama yazılım kapasitesi yetmedi -0,71 mb fazla oluyor...Ne Yapabiliriz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt