Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
aslında c6-01 yerine nokia 601 olması lazımnokia zaten açıkladı ki adının 801 olacagını hatta yeni politikaları böyle gelişecekmiş isim olarak benimki de 601 olurdu ama olsun
Çıkar çıkar.çıkmaz. N8 ile c7 ufak farkları gibi olur yine.
Androidin de maemo 5'ten çaldığını unutmamak lazım.Evet Android'in arayüzünü kopyalarken hızınıda kopyalamayı unutmamışlar
kanka kafan mı güzeleqer nokia androidli telefonlardan onde olmak istiyorsa bunları yapmassı lazm özellikle glaksi s2 den
resim yokmuydu
Çıkar çıkar, çıkmazsa almak için sebep vermez kimseye.çıkar çıkar demekle olmuyor bu işler. Hepsi pazarlama işi. Hayatta o özelliklerden fazla çıkmaz.
Özellikler gerçek olmadığı gibi resim de yok, telefonun çıkacağı bile belli değil.Şeklinin nasıl bişey olucağı daha bilinmio resim yok :d
Katılıyorum.daha symbianla uğraşan nokia adam olamaz
Çıkar çıkar, çıkmazsa almak için sebep vermez kimseye.
----------Eklendi @ 10:33:36 ---------- Yazıldı @ 10:31:59 ----------
Özellikler gerçek olmadığı gibi resim de yok, telefonun çıkacağı bile belli değil.
Nokia'da çalışıyorsun sanırım helsinki'de. Ol-ma-ya-cak. Sitenin biri özellik sallıyo hemen atlıyosunuz.Hoca telefon çıkacak kesinlikle özellikler gerçek değil diye bişey yok telefon çıkınca bu gibi özelliklerde olcak.
Tamam ArdaSerdar gel biz seninle n8-01'i çıkartalım en iyisi ben birkaç özellik yazıyorum gerisini sen ekleEkran: qHD(540x960) 16milyon renk, ISP Clear Blackİşlemci : 1.2ghz quad coreram : 1024mbrom: 2048 mbgpu: nvidia Tegra 2OS: Symbian BelleNfc, Bluetooh 3.0, wlan, fm transmitter, Usb OTG, HDMI12mp 1080pgerisini sen ekle haftaya çıkartalım bu modeli
Serdar gel biz seninle n8-01'i çıkartalım en iyisi ben birkaç özellik yazıyorum gerisini sen ekle
Ekran: qHD(540x960) 16milyon renk, ISP Clear Black
İşlemci : 1.2ghz quad core
ram : 1024mb
rom: 2048 mb
gpu: nvidia Tegra 2
Nfc, Bluetooh 3.0, wlan, fm transmitter, Usb OTG, HDMI
12mp 1080p
gerisini sen ekle haftaya çıkartalım bu modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?