Symbian Belle'de "Fring" uygulamasını sorunsuz açmak için yapılması gerekenler adım adım. C7

Sponsorlu Bağlantılar

yakamozkurdu

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle'de "Fring" uygulamasını sorunsuz açmak için yapılması gerekenler adım adım. C7
Selamlar.
Belle işletim sisteminde Fring uygulaması açılmıyordu. Uzun araştırmalarım ve bu formdaki benzer konuları incelemem neticesinde, bu sorunun çözümünü herkesin anlayacağı şekilde aşağıda anlatıyorum. Telefonum

1-)Öncelikle x-plore adlı programı şu linkten indirip telefonumuzun E: sürücüsüne atıp buradan açarak kurulumunu yapıyoruz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-do...bian-3-signed-tek-simge-tam-surum-421382.html

2-)Ovi Store'dan "fring" uygulamasını telefonumuza yüklüyoruz ve kuruyoruz. Telefonunda Fring olup da çalışmayanlar kaldırmasın. Bu madde sadece ilk defa kuracaklar için.

3-)x-plore programını telefonumuzda çalıştırıp tüm klasör, alt klasör ve dosyaların olduğu dosya yöneticisini ağaç şeklinde ekranımızda görüyoruz.

4-)Telefonumuzda C: sürücüsünü tıklayıp, system klasörü ve onun altında 03081978 klasörünü tıklıyoruz. Klasörün içindeki WISPrPrt.dat dosyasını WISPrPrt_.dat şeklinde yeniden adlandırıyoruz. Adlandırmayı yaparken dosyanın üzerinde 1-2 saniye parmağımızı bekletince açılan menüden rename yazanı tıklayıp klavye ile adını değiştiriyoruz. c:\system\03081978\WISPrPrt.dat

5-)Yine 03081978 klasörünü bir kez daha tıklayıp bırakarak programın altındaki menu tuşundan menu->file->new text file bölümünü tıklıyoruz ve boş bir not defteri dosyası oluşturuyoruz. İlk WISPrPrt.dat dosyasını hatırlarsanız 4.maddede değiştirmiş ve adını WISPrPrt_.dat olarak vermiştik. Şimdi bu text dosyasını WISPrPrt.dat olarak adlandırıyoruz.

6-)x-plore programından çıkıyoruz. İşlem tamamdır!!!

Umarım işinize yarar.

staluer

Üye
Teşekkürler.İşlem tamamdır.

Emil_Ceferli

Üye
tesekkurler. Calisti

Febris

Febris

Üye
:good:

yakamozkurdu

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı bir siteden öğrenmiştim yöntemi. Faydalı olduğuma sevindim. :)

uğur e

uğur e

Üye
bu program tam olarak ne işe yapıyor arkadaş.

Engin_ER

Engin_ER

Üye
Nokia E7-00 da belle yazılımı ile çalışıyor mu acaba, ve görüntülü görüşme yapmak mümkün mü skype ile yapamadım

selam12345

Üye
Selamlar.
Belle işletim sisteminde Fring uygulaması açılmıyordu. Uzun araştırmalarım ve bu formdaki benzer konuları incelemem neticesinde, bu sorunun çözümünü herkesin anlayacağı şekilde aşağıda anlatıyorum. Telefonum

1-)Öncelikle x-plore adlı programı şu linkten indirip telefonumuzun E: sürücüsüne atıp buradan açarak kurulumunu yapıyoruz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-do...bian-3-signed-tek-simge-tam-surum-421382.html

2-)Ovi Store'dan "fring" uygulamasını telefonumuza yüklüyoruz ve kuruyoruz. Telefonunda Fring olup da çalışmayanlar kaldırmasın. Bu madde sadece ilk defa kuracaklar için.

3-)x-plore programını telefonumuzda çalıştırıp tüm klasör, alt klasör ve dosyaların olduğu dosya yöneticisini ağaç şeklinde ekranımızda görüyoruz.

4-)Telefonumuzda C: sürücüsünü tıklayıp, system klasörü ve onun altında 03081978 klasörünü tıklıyoruz. Klasörün içindeki WISPrPrt.dat dosyasını WISPrPrt_.dat şeklinde yeniden adlandırıyoruz. Adlandırmayı yaparken dosyanın üzerinde 1-2 saniye parmağımızı bekletince açılan menüden rename yazanı tıklayıp klavye ile adını değiştiriyoruz. c:\system\03081978\WISPrPrt.dat

5-)Yine 03081978 klasörünü bir kez daha tıklayıp bırakarak programın altındaki menu tuşundan menu->file->new text file bölümünü tıklıyoruz ve boş bir not defteri dosyası oluşturuyoruz. İlk WISPrPrt.dat dosyasını hatırlarsanız 4.maddede değiştirmiş ve adını WISPrPrt_.dat olarak vermiştik. Şimdi bu text dosyasını WISPrPrt.dat olarak adlandırıyoruz.

Umarım işinize yarar.
teşekürler arkadaşım
bide bu arama ve yazışma sesi problemini halletseniz sesi çok düşük

anlamamki

Üye
Selamlar.

Umarım işinize yarar.

eyvallah kardes olay budur ya fring olayı cozulmustur ,artık işyerınden oglumla goruntulu konusacaz saygı ve sevgılerımle....

PriveT

PriveT

Üye
paylasim icin tesekkurler

ozelayyildiz

Üye
paylaşım için çokkteşekkürler..

serinaga

serinaga

Üye
KARDEŞ walla süpersin, 3 saniyede halloldu ... Teşekkürler :good:

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
teşekkürler:)

uender

Üye
teşekkürler tamamdir eline sağlık çok işime yaradı aylardır yüklenmiyordu

emreli01

emreli01

Üye
kardeş biri şu fring uygulamasını versin ve nasıl kullanıldıgı hakkında bilgi versin mağazadan uyumlu olmadigi için indiremiyorum

kaavkw

Üye
kardeş biri şu fring uygulamasını versin ve nasıl kullanıldıgı hakkında bilgi versin mağazadan uyumlu olmadigi için indiremiyorum

m.fring.com adresine gir telefonundan oradan direk indirebilirsin.

yakamozkurdu

Üye
    Konu Sahibi

Öncelikle fring, ön kamerası olan cep telefonlarında iki kişinin sadece wifi veya 3g üzerinden bedava görüntülü görüşebildiği bir uygulamadır. Uygulamayı kullanabilmek için apple, android ve symbian3, anna, belle işletim sistemine sahip telefonunuzun olması gerekir. Bu 3 işletim sistemi birbirleri ile bu uygulamayla görüntülü görüşebilirler.

Fring yüklemesi için bir link veriyorum aşağıda. Yükleme sorunu olanlar bana özelden mail atsınlar göndereyim. Burada sitenin kendi içerisine dosyayı upload etmek isterdim, ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Elimde hazır yükleme dosyası var.
Mailim : [email protected]

sirfearless34

Üye
bende soledıgınız uzantı yok nasıl yaparım peki ??

Üst Alt