resimi açılmadı sanırım sorun var. fakat siteye baktım kendi tasarladığı resmi ve müziği cfw içine koyabilirsiniz falan demiş. yani bunu yapmak için hack değil cfw yapıp içerisine yerleştirmek gerekarkadaslar su resmi bir arkadas forum.dailymobile.se´de paylasmis, ama hackli telefonda acilisi degistirmek icin hangi klasöre koyulacagini yazmamis, acaba birniz bana yardimci olurmusunuz...
resimi açılmadı sanırım sorun var. fakat siteye baktım kendi tasarladığı resmi ve müziği cfw içine koyabilirsiniz falan demiş. yani bunu yapmak için hack değil cfw yapıp içerisine yerleştirmek gerek
konulabiliyor olması gerek farkındaysanız nokianın el sıkışma animasyonu da hareketli. fakat bunları cfw ile uğraşanlar daha ii bilir kurtulus abimize ulaşırsan sana bilgi verecektir. o bu konular üzerinde çalışıyo çünküHocam bir şey soracağım konuda açtım ama bakılmadı.Telefonun açılış ekranına duvar kağıdı değilde android telefonlardaki gibi (Özellikle Samsunglarda görüyorum) küçük animasyonlar koymak mümkün mü ? (Akvaryum gibi)
Z:\\resource\\apps\\startup.mbm dosyasını bu dosyayla değiştirirsen açılış ekranın bu olur
Yani nokiaCooker ile Rofs2 dosyasını açarsın resource klasörünü bulursun/Apps klasörüne girersin startup.mbm dosyasını silersin.
Bu kullanmak istediğin resme startup.mbm ismi verirsin resource/apps içine atarsın yeni boot ekranını kullanmaya başlarsın
bana Çok basit geliyor bu resimler..
c ye değil z ye bakmanız gerek. eski symbian larda rompatcher yaması ile sizin istediğiniz yapılabiliyodu flash a gerek kalmadan dosyayı c ye atıp yama ile telefonun açılışı sırasında c den okunmasını sağlayabiliyoduk fakat symbian ^3 te o yama çalışmadığı için açılış resmini fw ye atıp flashlamanız gerek özgür arkadaşımızın söylediği gibikardesim bilgin icin tesekkürler, sorum su:
ben x-plore ile C/resource/apps klasörüne baktim ama orada startup.mbm denen bir dosyayi bulamadim, acaba x-plore ile olmazmi, illa nokiacooker mi olmasi lazim...
c ye değil z ye bakmanız gerek. eski symbian larda rompatcher yaması ile sizin istediğiniz yapılabiliyodu flash a gerek kalmadan dosyayı c ye atıp yama ile telefonun açılışı sırasında c den okunmasını sağlayabiliyoduk fakat symbian ^3 te o yama çalışmadığı için açılış resmini fw ye atıp flashlamanız gerek özgür arkadaşımızın söylediği gibi
resmi ve müziği indirip http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-s-3-telefonlar-icin-uyumlu-artik-439422.html burdaki modu yüklerken seçmeli mod olduğundan açılış animasyonunun nerde olmasını istediğini belirle ve o hafızaya animations diye bir klasör oluşturup içine atarsan çalışacaktır.tel hackli olmalı.
Arkadasim kimin cfw'sini kullaniyorsun onu soylersen belki tarif edebilirim yenide yok ama aski kullaniyorsaniz olabilir.arkadaslar su resmi bir arkadas forum.dailymobile.se´de paylasmis, ama hackli telefonda acilisi degistirmek icin hangi klasöre koyulacagini yazmamis, acaba birniz bana yardimci olurmusunuz...