symbian belle yeni acilis

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle yeni acilis
arkadaslar su resmi bir arkadas forum.dailymobile.se´de paylasmis, ama hackli telefonda acilisi degistirmek icin hangi klasöre koyulacagini yazmamis, acaba birniz bana yardimci olurmusunuz...

hakan_710

hakan_710

Üye
arkadaslar su resmi bir arkadas forum.dailymobile.se´de paylasmis, ama hackli telefonda acilisi degistirmek icin hangi klasöre koyulacagini yazmamis, acaba birniz bana yardimci olurmusunuz...

resimi açılmadı sanırım sorun var. fakat siteye baktım kendi tasarladığı resmi ve müziği cfw içine koyabilirsiniz falan demiş. yani bunu yapmak için hack değil cfw yapıp içerisine yerleştirmek gerek

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
resimi açılmadı sanırım sorun var. fakat siteye baktım kendi tasarladığı resmi ve müziği cfw içine koyabilirsiniz falan demiş. yani bunu yapmak için hack değil cfw yapıp içerisine yerleştirmek gerek

Hocam bir şey soracağım konuda açtım ama bakılmadı.Telefonun açılış ekranına duvar kağıdı değilde android telefonlardaki gibi (Özellikle Samsunglarda görüyorum) küçük animasyonlar koymak mümkün mü ? (Akvaryum gibi)

hakan_710

hakan_710

Üye
Hocam bir şey soracağım konuda açtım ama bakılmadı.Telefonun açılış ekranına duvar kağıdı değilde android telefonlardaki gibi (Özellikle Samsunglarda görüyorum) küçük animasyonlar koymak mümkün mü ? (Akvaryum gibi)
konulabiliyor olması gerek farkındaysanız nokianın el sıkışma animasyonu da hareketli. fakat bunları cfw ile uğraşanlar daha ii bilir kurtulus abimize ulaşırsan sana bilgi verecektir. o bu konular üzerinde çalışıyo çünkü

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Teşekkürler yardımın için :)

OzGuRKnowN

Üye
Z:\\resource\\apps\\startup.mbm dosyasını bu dosyayla değiştirirsen açılış ekranın bu olur ;)

Yani nokiaCooker ile Rofs2 dosyasını açarsın resource klasörünü bulursun/Apps klasörüne girersin startup.mbm dosyasını silersin.

Bu kullanmak istediğin resme startup.mbm ismi verirsin resource/apps içine atarsın yeni boot ekranını kullanmaya başlarsın ;)

bana Çok basit geliyor bu resimler..

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Z:\\resource\\apps\\startup.mbm dosyasını bu dosyayla değiştirirsen açılış ekranın bu olur ;)

Yani nokiaCooker ile Rofs2 dosyasını açarsın resource klasörünü bulursun/Apps klasörüne girersin startup.mbm dosyasını silersin.

Bu kullanmak istediğin resme startup.mbm ismi verirsin resource/apps içine atarsın yeni boot ekranını kullanmaya başlarsın ;)

bana Çok basit geliyor bu resimler..

kardesim bilgin icin tesekkürler, sorum su:

ben x-plore ile C/resource/apps klasörüne baktim ama orada startup.mbm denen bir dosyayi bulamadim, acaba x-plore ile olmazmi, illa nokiacooker mi olmasi lazim...

hakan_710

hakan_710

Üye
kardesim bilgin icin tesekkürler, sorum su:

ben x-plore ile C/resource/apps klasörüne baktim ama orada startup.mbm denen bir dosyayi bulamadim, acaba x-plore ile olmazmi, illa nokiacooker mi olmasi lazim...
c ye değil z ye bakmanız gerek. eski symbian larda rompatcher yaması ile sizin istediğiniz yapılabiliyodu flash a gerek kalmadan dosyayı c ye atıp yama ile telefonun açılışı sırasında c den okunmasını sağlayabiliyoduk fakat symbian ^3 te o yama çalışmadığı için açılış resmini fw ye atıp flashlamanız gerek özgür arkadaşımızın söylediği gibi

uribaju

uribaju

Üye
c ye değil z ye bakmanız gerek. eski symbian larda rompatcher yaması ile sizin istediğiniz yapılabiliyodu flash a gerek kalmadan dosyayı c ye atıp yama ile telefonun açılışı sırasında c den okunmasını sağlayabiliyoduk fakat symbian ^3 te o yama çalışmadığı için açılış resmini fw ye atıp flashlamanız gerek özgür arkadaşımızın söylediği gibi

aynen tamamen katılıyorum c2z patch gerekli ki oda işe yaramıyo ama annada yapabiliyordum

OzGuRKnowN

Üye
C2Z Pacthi belle içinde var ama bu gibi dosyalar için işe yaramıyor. CWF'De Private/10202be9/101f8763.txt içerisinde 0xD string "Z:\\resource\\apps\\startup.mbm" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail söyle bir komut olduğundan bu işlemde pek bir işe yaramaz. Txt Dosyasında değişiklik yapabilirsen işe yararmı bilmiyorum ;) Pek uğraşmaya gelmez Sistem açılmayabilir..

• Beğen
Tepkiler: n000k
Navy Blue

Navy Blue

Üye
Symbian bitti arkadaşlar Nokia Belle diye hitap etsek artık :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
resmi ve müziği indirip http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...-s-3-telefonlar-icin-uyumlu-artik-439422.html burdaki modu yüklerken seçmeli mod olduğundan açılış animasyonunun nerde olmasını istediğini belirle ve o hafızaya animations diye bir klasör oluşturup içine atarsan çalışacaktır.tel hackli olmalı.

yada TWEAKS diye bir proğram var proğramı kurduktan sonra içeriğinde açılış ve kapanıs animasyon ve seslerini değiştirme modları bulunmakta ordan değiştirebilirsin.ben yaptım c7 belle de oldu. tel bunun içinde hackli olmalı ve bu pro yu kurunca ayarını yapmadan önce açılış animasyon ve sesini istediğin hafızaya istediğin isimde bi klasöre atman lazım çünkü hangi klasörde olduğu fark etmiyor animasyon ve müziğpi doğrudan göztermeni istiyor...umarım işine yarar bu bilgiler ve flas atmaktan kurtulursun..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadasim kimin cfw'sini kullaniyorsun onu soylersen belki tarif edebilirim yenide yok ama aski kullaniyorsaniz olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt