ANIL Admin deniz_karadeniz' Alıntı: arkadaşlar nokia 500 aldım bella yükledim ama bi sorun var buradan indirdigin programlar açılmıyor hangi programı yüklemem lazım açılması için Genişletmek için tıkla ... hangi program açılmıyor mesela? belle uyumlu olanların açılması lazım. oyunlar açılmayabilir gpu olmadığı için.
deniz_karadeniz' Alıntı: arkadaşlar nokia 500 aldım bella yükledim ama bi sorun var buradan indirdigin programlar açılmıyor hangi programı yüklemem lazım açılması için Genişletmek için tıkla ... hangi program açılmıyor mesela? belle uyumlu olanların açılması lazım. oyunlar açılmayabilir gpu olmadığı için.
kutayvar Üye arkadaşlar Bu naviFirm Plus da production nokia c6 01 RM-718 seçiyorum fakat bu releases neyi secmem(aktif etmem) gerekiyor onu nasıl yapmam gerekiyor veya telefonda biryerlerinede yazıyormu Dip Not acemilik kusura bakmayın
arkadaşlar Bu naviFirm Plus da production nokia c6 01 RM-718 seçiyorum fakat bu releases neyi secmem(aktif etmem) gerekiyor onu nasıl yapmam gerekiyor veya telefonda biryerlerinede yazıyormu Dip Not acemilik kusura bakmayın