mkryvz
Üye
Alman bellesi mi? alman annası mı?alman bellesi yükleyip türkçeye çevirmeyi düşünüyordum ? o zaman direk sercantapsin arkadaşımızın videoda anlattığınımı yapmam gerekli ?
Evet, ister şimdi ister daha sonra Depo hafızayı biçimlendirip, *#7370# yaptıktan sonra sorunun çözülmüş olur.herhangi bir zamanda da bu formatı *#7370# yapsam telefonun bu sorunu çözülür değil mi?
Rica ederimçok tşk ederim şimdi çözdüm olayı)
Bu nokia anna belle diğer bir güncellemede molla olacak galiba (molla nıki nın anna sını belle di)
ben de haritalar çalışıyo da ovi mağaza çalışmıyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı ?Henüz gps sıkıntısını çözebilmiş değilim. Dahili (tümleşik) gps hiçbir şekilde çalışmıyor. Haritalar uygulamasını açtığımda uydu bağlantısı sembolü çıkmıyor, uygulama sürekli mobil veri bağlantısı istiyor.
Türkçe Belle yüklemek isteyenlerin buna dikkat etmesini öneririm.
anna belle yükledim de çok broblem çıkıyor yüklediğim uygulamalar hiç çalışmıyor oyunlarda belli bir yerden sonra atıyor yardımm...
OviSuit ile yaptığın Anna güncelemesinin üzerine kurulabilir, ancak yinede navifirm den anna dosyalarını indirmen gerekiyor.Arkadaşlar ben bi türlü halledemedim. Benim Anna versiyonum Ovi Suite ile gelen orjinal sürüm. O yüzden navifirm den anna dosyalarını indirmedim. Ama durum böyle olunca Phonenix ile Product Code u seçmek için tıkladığımda
"Neither DP1.0 DP2.0 was not found for the Product, or the Product can not be identified" hatası alıyorm. Buradan sonra devam etmedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca Navifirm de bi türlü server a bağlanamıyor Anna dosyalarını indiremiyorm bi türlü.
Anna 24.1 Türkiye olanını indirmen daha yararlı olur bence. Country Variant Turkey olanlardan hangisi senin için uygunsa onu indir.peki şu an euro2_dg_germany yi mi indirmeliyim, yoksa artık turkey de göründüğü için euro2_dg_turkey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?