rowel35
Üye
Navifirmde 22.14 ve euro2_dg_germany (0599762) seçili olmasına rağmen RM-596_M004.44.emmc.fpsx dosyası gözükmüyor. diğer 8 dosya var. dosyayı başka bir yerden indirme imkanı varmı?
navfirm de sol üst köşe de seçeneklerde nokia suit care var. onu seçip soldaki listeden tekrar n8 i bulup anna yı seçip ona göre baktığında bulursun. ama dikkat et nokia pc suit veya ovi suit açık olmasın. saat singesinn orda da gizli olarak çalışır o yüzden ordan da çıkış yapmalısın.
bende aradım en başta ama sonra deneme yanılma ve webstyle nın yardımları ile buldum
Çok teşekkürler dediğin gibi yapınca tüm dosyalar gözüktü.
rowel arkadaşım; benim flashlamadaki sorunum ;
flash işlemine başladıktan sonra doğal olarak teli kapatıyor ve bundan sonra pc telefonu görmüyor.
windows 7 otomatik olarak NOKİA USB ROM diye bişey yüklemeye çalışıyor fakat tel kapalı olduğu için bu driverı yükleyemiyor ve bende 3 gündür flash atamadığım için burada kuduruyorum
internetten bu driverı aradım, buluyorum fakat inen klasörde 24 kb lık bi setup dosyası var. yüklemek için basıyorum ama herhangi bir yükleme olmuyor.
bu konuda bana yardımcı olabilir misin? bu driverı nasıl yükleyebilirim bilgisayara
benim tel ölü değilçünkü şu anda açık ve gayet melul bi şekilde bana bakıyor
dead flash dahi atamıyorum ben tele. çünkü flashdada teli görmüyor usb den
sıyıracam vallaha
benim tel ölü değilçünkü şu anda açık ve gayet melul bi şekilde bana bakıyor
dead flash dahi atamıyorum ben tele. çünkü flashdada teli görmüyor usb den
sıyıracam vallaha
bende süre sınırı yok zaten dostum. kesinlikle ekran koruyucu girmiyo devreye
tek derdim tel kapandıktan sonra hiç bir şekilde pc nin teli görmemesi ve flashı tamamlamaması.
nokia pc suite bile indirip kurdum ama yok
ben buişi beceremicem herhalde
gidip htc sensation alacambu olay yüzünden yahu neredeyse. iyice ümidim kırıldı. arkadaşlar sağolsunyardımcı olmaya çalışıyorlar ama ya ben derdimi anlatamıyorum, veyahut onlar başka birşey anlıyorlar.
scandinav ı da indirip o şekilde dead flash atmaya çalışıcam bakalım. gerçi ondan da şüpheliyim ama deneyeceğim.
nokia usb rom.... tek derdim bu, bunu yükleyebilsem sanırım problemi çözeceğim ama onuda bi türlü kuramadım
şu anda dead phone flash yapmaya çalıştım aldığımhata mesajını yazıyorum şimdi
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?
HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)
Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.
flashın başladığı yerdeki mesajda şöyle
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
ERROR: Failed to set phone to flashmode
All operations completed
Firmware updating failed.
ben nerde hata yaptım şimdi ?
balta gibi ovi suitten annayı yüklemiştim. telefon hiç bişeye benzemiyor şu anda. telden nefret ettim vallahi
----------Eklendi @ 23:00:28 ---------- Yazıldı @ 22:48:56 ----------
bu arada benim phoenix programında connection , N/A , refrsh , settings kısımları kendiliğinden açık geliyor
ama videodakinde bunlar yok ve manage connections da yok. acaba versiyon farkımı var. bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde
Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_ed benim versiyon bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?