Symbian BELLE SORUN YARDIM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Symbian BELLE SORUN YARDIM !!!
Arkadaşlar bu gün symbian belle yazılımını c6-01 telefonuma başarıyla yükledim.Yalnız bu güncellemeden sonra m.facebook'ta resimler çok küçük görünmeye başladı yani eskiden resimleri kocaman normal boyutunda görünüyordu artık küçücük görünüyor.lütfen yardim edin teşekürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
genelde öyle

hg21

hg21

Üye
facebook ta fotoğrafların altındaki ''tam boyutu gör'' yazan yere tıklamadan büyük gözükmüyo malesef bellede...

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
ya bi çözümü yokmu soft format atsak falan :(

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Bi fikri olan yokmu arkadaşlar ?

tans61

Üye
bu sadece belle'de değilki. anna'da da öyle. fotoğrafın altında "tam buyutu gör" diye seçenek var. oraya basılacak

• Beğen
Tepkiler: atakan25
ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Ama bende anna'da öyle değildi Bellede böyle oldu ?

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Soruna çözüm getirecek bi allahın kulu yokmu koskoca maxicep'te ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu sorun degil arkadasım bellede böyle degiştiremezsin tarayıcıyı hızlandırmak için yapılmış bişey sanırım

cakmak3431

cakmak3431

Üye
aynı sorun bende oldu. Hiç begenmedim. Özel resimlerimi ve videolarımı gizleyebiliyordum ama bu anasını 'BELLE'diğim yüzünden hepsi görünüyo. Hack attım 3 defa üçünde de telefon çöktü. 3 defa 10 tl verdim tekrardan açılsın diye. Telefon tamir eden arkadaşa sordum dönüşü olmaz bunların dedi.
Ne yapacağımı bende şaşırdım.
Ama çok kötü olmuş bu..
Önce ki sürümü kullananlar bu yazdığımı okudularsa eğer YÜKLEMEYiN derim o kadar..

TT1903

TT1903

Üye
Bu sorunun çözümü yok herhalde yada millet cevap vermeye korkuyo:)))) Ve o anna'dada böyleydi diyen arkadaşlar anna'da kaç kez internete bağlanmış acaba ? Anna'daki mobil facebookta fotoğraflar büyüktü tam boyuta tıklamak gibi bi dert yoktu fakat bu belle'deki face'te küçük çıkıyor

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Berbat ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt