Symbian Belle Skin SPB Shell For S60v5

Spb skini kullanabilmek için telefonun hackli mi olması gerek

Hangi yolu denedin ona göre konuyu düzeltelim ?

kardeş spb dosyasında indirdiğim, spb programı bozuk çıktı. bende mevcut olan aynı sürümü kullandım. öncelikle yaptığım telim hackli olduğu için rompatcher daki yamaları kapattım sonra shell programı açıkken x ploreden c\ system\app içerisine girerek burada bulunan ShellDeamon_20028b1c.txt ve spbshell_20028b16.reg i sildim
daha sonra e\Private\20028b16 klasörünü tamamen sildim ve linkden indirdiğimiz shell dosyasını e\others içerisine kopyaladım tabi öncekini sildikten sonra
sonra indirdiğimiz "Symbian belle By Az.set" dosyasını dataya kopyaladım. barra belle by az.jpg i imagese kopyaladım. ve en son olarak tekrar spb yi kurdum bunun üzerine teli açıp kapadım ve oldu şimdi çok memnunum yol gesterdiğin için sağol omer_01_01

Tepkiler: omer_01_01
arkadaşlar telin hackli olması gerekmiyo sertifikalarsaniz programı gene kurabilirsiniz

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
N8 belle olumlu S^3 bolumunede acilabilir konu
Yanliz ben spb v3.8 uzerinden yaptim.

Tepkiler: 007yasar
teşekkürler tel manyak bişi oldu

kurtuluş40 arkadaş açık görünüyorsun ben kendi yaptığım .set görsel dosyasını bu konuya eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bana yardımcı olur musun resim ve .set ekleyecem

----------Eklendi @ 23:42:38 ---------- Yazıldı @ 23:32:12 ----------

5800 çalısıyor sorunsuz teşekkürler

new1, new2 ve new3 sayfalarını nasıl silebilirim?

aliayan

Üye
5800 için Angry Birds bulamadım !!

tam telefonu satmayı düşünürken spbyi bulmuştum şimdi de spbden sıkılmışken bunu bulmam iyi oldu valla ne kadar teşekkür etsem azdır

007yasar

Üye
    Konu Sahibi
O değil, hani karosel görünümde çıkan sayfaları kastedmiştim.

karosel derken anlayamadım ikonları olmayan boş kare şekilleri kastediyosan üzerine basılı tut sil secenegi var new1 new2 diye bende hic birsey yok .s

code yazan dosyanın içerisinde leri mevcut. proğramın içerisindeki tescille yazan yere
codlardan birini girin ful olarak kullanın.ayrıca saat ve hava durumunu şık bir hale getirmek
için aşağıdaki dosyaları gerekli yerlere atın.

SPBShell dosyasini /c/data/others
ve /e/data/others spb yı klasorune kopyalayin. bazı cihazlarda data dosyası olmaya bilir
direk others dosyasına atabilirsiniz.
yenıden başlatın
saat ve havadurumu ıconu orta olsun

----------Eklendi @ 21:42:21 ---------- Yazıldı @ 21:35:20 ----------

arkadaşlar harika bişi ama yazdıgımı dikkate alınnnnnn
code yazan dosyanın içerisinde leri mevcut. proğramın içerisindeki tescille yazan yere
codlardan birini girin ful olarak kullanın.ayrıca saat ve hava durumunu şık bir hale getirmek
için aşağıdaki dosyaları gerekli yerlere atın.

SPBShell dosyasini /c/data/others
ve /e/data/others spb yı klasorune kopyalayin. bazı cihazlarda data dosyası olmaya bilir
direk others dosyasına atabilirsiniz.
yenıden başlatın
saat ve havadurumu ıconu orta olsun